KONAK HAREKETİ MUHTARLARLA KOL KOLA

TAKİP ET

Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, Konak'ta muhtarları ziyaretlerde bulunuyor. Konak Hareketi ilk olarak, Atamer Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi, Çimentepe Mahallesi, Millet Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.  Ziyaretlere Gültepe semtinden başlayan Kalkanlı, mahallenin amirleri muhtarlarla hertürlü işbirlği ve projeye açık olduklarını ifade etti.
MAHALLELERDE PROJELERE DEVAM
CHP'li Kalkanlı,  "Gıda kolilerimizi mahallelerimizde dağıttık. Siz muhtarlarımızın da yardımıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Konak Hareketi olarak birçok yardım kampanyamızı yürütüyoruz. Sizlerle birlikte de yürüteceğiz. Daha sonra siz muhtarlarımla kol kola girip bakkal dükkanlarını dolaşıp, defterleri de kapatmak istiyoruz. Hafta sonları tiyatro grupları gelecek. Bir okul bahçesi olur, kıraathane olur,  mahalledeki çocuklarımız için özel gösteriler hazırlayacağız. Ailelerimizle de beraber olacağız" dedi. 
BİRLİKTE ÇOK İŞ BAŞARACAĞIZ
Coşkun Kalkanlı,  "Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. Ama muhtarlar bizim için önemli, bunları biliyoruz. Durumu zor  olan kişileri ben buranın mülkü amiri sensin senden alırım.Sosyal yardımlar, bir köyde kimin fakir kimin zengin olduğunu en iyi muhtarlar bilir. Sosyal yardımların muhtarlar aracılığıyla dağıtılması lazım.  Hem bu şekilde yardımlar yerine ulaşmış olur.  Bu konuda muhtarlarımızı ezmedik ve birlikte hareket etmemin dayanışmanın ve beraberliğin önemine inanıyoruz. Birlikte çok iş başaracağız" diye konuştu.
MUHTARLAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Kalkanlı, sözlerini şu şekilde noktaladı: "Bizim için muhtarlar çok değerli, muhtarlıklar demokrasinin temel taşıdır. CHP Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi, muhtarlık birimleri kurulmalı ve  muhtarlar için temel bir kanuna ihtiyaç var. Muhtarlarında sorunları için mutlaka muhtarlıkların da görüşü de alınmalı. Bu muhtarlarımızın daha da güçlenmesini sağlayacaktır. Muhtarlarımız hertürlü sıkıntılarında bizleri araması yeterli. Her konuda yardımcı olmaya, elimizden geleni yapmaya çalışacağız."
Kalkanlı, Konak'taki muhtar ziyaretlerinin süreceğini de dile getirdi.