Koruncuk Sörf Festivali'ne Ayaküstü Kahve Desteği

TAKİP ET

Ayaküstü Kahve, hafta sonu Alaçatı'da düzenlenen II. Koruncuk Sörf Festivali'nin sponsoru oldu.

Bu yıl 2.’si düzenlenen Koruncuk Sörf Festivali’nin sponsorlarından Ayaküstü Kahve, Alaçatı’da gerçekleşen etkinliğe katılanlara keyifli anlar yaşattı. Türkiye’nin en büyük 3. nesil kahve zinciri olan Ayaküstü Kahve, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına her yıl düzenlenen festivalin resmi sponsoru olarak festivalde yer aldı. Ayaküstü Kahve markasının yaratıcısı ve sahibi Murat Öz, sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

12-13 Ağustos’ta Çağla Kubat Alaçatı Windsurf Akademy’de gerçekleşen festivalden elde edilen gelir, eylül ayında açılması planlanan Türkiye’nin ikinci Çocukköyü Urla Koruncukköy’e aktarılacak.

İki gün süren festivalde gençler, Sports International’ın düzenlediği aktivitelerle güne başladı ve özel olarak düzenlenen etkinliklerde günün yorgunluğunu attı. 13 yaş altı, 15 yaş altı, 17 yaş altı ve 21 yaş altı, kızlar ve erkekler olmak üzere toplam sekiz kategoride yarışan sporculara, Pazar günü Saba Tümer’in sunuculuğunu üstlendiği ödül töreninde madalyaları verildi.