Kürsüye çıkan vatandaş feryat etti: "Bana hiç olmadı o toz pembe hayat"

TAKİP ET

Aile Destekleri Sigortası Buluşması'nda Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma gerçekleştirdiği sırada seslenen ve kürsüye çıkan bir vatandan, 'Öyle bir zor hayat geçiriyoruz ki. Bize hâlâ tozpembe bir tablo çiziyorlar, ben bilmiyorum bana hiç olmadı o toz pembe hayat." diyerek feryat etti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara iale Destekleri Sigortası Buluşması’nda vatandaşa seslendi. Buluşmada kürsüye çıkan bir vatandaş, “Gelen gün giden günü aratıyor. Öyle bir zor hayat geçiriyoruz ki.” dedi.

Birçok kadının kürsüye çıkıp derdini anlatmasının ardından konuşma gerçekleştiren Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şunlar:

“Her evde huzur ve bereketin olmasını sağlayacağız. Kişiler değil, devlet kazanmalı. Türkiye kazanıyorsa hakça dağıtılmalı. Şu an belediyelerimizde var, tüm Türkiye'ye uygulayacağız. Her evde asgari bir gelir güvencesi lazım. Siyaset, toplumu huzurlu kılmaktır. Saraylarda oturmak gibi bir kaygım yok, sizin gibi yaşayacağım.

Ev kadınlarının da emeklilik hakkı olabilmeli. Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim.”

“GELEN GÜN GİDEN GÜNÜ ARATIYOR”

Kılıçdaroğlu konuşma yaptığı sırada bir vatandaş feryat etti. Kılıçdaroğlu, yaşadığı mağduriyetten bahseden vatandaşı kürsiye davet etti. 59 yaşında olduğunu, eşinin vefat ettiğini ve tek başına çocukları ile torunlarına destek olmaya çalıştığını ifade eden vatandaş, şunları söyledi:

"Gelen gün giden günü aratıyor. Öyle bir zor hayat geçiriyoruz ki. En yakından en acı şekilde yaşayan ben oldum. Yeri geldi çocuklarımın önüne bir tas koyduğumda geri çekildiğim de oldu. Bize hâlâ tozpembe bir tablo çiziyorlar, ben bilmiyorum bana hiç olmadı o toz pembe hayat."

 

kemal kılıçdaroğlu chp