Mahmut Görgen,  "Süper Kahraman" Remix'i ile Geliyor

TAKİP ET

Elektronik müziğin sevilen isimlerinden, son dönemlerde “Sen” adlı parçasıyla gündemde olan Mahmut Görgen, “Süper Kahraman” şarkısıyla adından sıkça bahsettiren Fulin ile remix çalışması yaptı.

Prodüktör / Dj Mahmut Görgen’in parçaya enstrümantal  dokunuşlarla bambaşka bir hava kattığı  “Süper Kahraman” şarkısı dinleyiciden ve eleştirmenlerden tam not aldı.

Fulin ile İlk Kez Çalıştık

Fulin ile ilk kez çalıştığını dile getiren Mahmut Görgen, sözlerini şöyle sürdürdü, “Fulin ile ilk kez çalışmamıza rağmen mükemmel bir uyum yakaladık. Başka projelerde de birlikte çalışmayı istiyoruz. Bu parça bizim çalışmalarımızın başlangıcıydı. Fulin, çok pozitif birisi ve bunu size yansıtmakta son derece başarılı oluyor. Bu da çalışmaya yansıyor”

Son Derece Yetenekli Bir Müzisyen

Süper Kahraman şarkısıyla geçtiğimiz yıllarda adından söz ettiren Fulin, Mahmut Görgen’in yetenekli bir müzisyen olduğunu söyledi. Fulin, “Mahmut, son derece yetenekli ve ne yaptığını ne istediğini bilen bir müzisyen. Onun gibi bir profesyonel ile çalışmak her zaman nasip olmaz. Bu çalışma başlangıç başka projelerde de mutlaka bir araya geleceğiz. Onunla daha çok güzel işler çıkartacağımıza eminim” dedi.

Yeni Çalışmalar Yolda

Mahmut Görgen, yeni şarkılar üzerinde çalıştıklarını ve kısa süre sonra piyasada olacağını dile getirdi. Görgen, “ Yeni şarkılarımız için çok sıkı bir çalışma içerisine girdik. İlk olarak 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir parça ile dinleyicimizin karşısına çıkacağız. İkinci olarak yakın bir zamanda hareketli bir şarkı piyasaya süreceğiz. Aynı zamanda bu şarkıya bir klip de çekeceğiz. Bunun için son derece profesyonel ekip ile anlaştık” diye konuştu.