Mansur Yavaş seçime kadar başkanlık maaşını almayacak

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın 'cumhurbaşkanı yardımcısı' adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarıyla ilgili bir TV programında açıklamalarda bulundu. Yavaş, 14 Mayıs'a kadar belediye olanaklarını kullanmayacağını ve maaşını almayacağını söyledi.

'BELEDİYE OLANAKLARINI KULLANMAYACAĞIM'

Gerçek Gündem'deki habere göre, Yavaş, seçim çalışmalarına ilişkin olarak TV100'de katıldığı programda şunları söyledi: "Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için pazartesi gününden 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağım, izne ayrılacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, bazen de Ekrem Bey'le programlara katılacağız."

Yavaş, hakkındaki karar kamuoyu ile paylaşıldıktan sonra o güne dek kullandığı Twitter hesabına ek olarak yeni bir hesap açmıştı: "Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum." 

Mansur Yavaş seçim maaş 14 Mayıs