Mansur Yavaş'tan Akşener'e: "Korkan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne aday olmaz"

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine 'korkak' demesine yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine 'korkak' demesine cevap verdi.

Yavaş şu ifadeleri kullandı:

"Korkak kelimesini hiç bir zaman kabul etmiyorum. Hiç bir zaman korkmadım. Korkan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne aday olmaz. Elimizi taşın altına koymamız gerekirse koyarız ama bunun yolu yordamı usulu bellidir. Beni, daha önce bir başka siyasi parti genel başkanı aday ol diye çağırdı. Bu genel başkanın 'hadi çık ortaya' demesiyle yapılacak bir şey değildir. Sayın Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair çok söylemi oldu. Biz noter değiliz, altılı masa karar verecek deyip. Keşke bunu son ana bırakmadan farklı bir karar alınsaydı, ille benim aday olmamı istiyorsa belki o şekilde önümü açabilirdi. Ben bu konulara çok giren birisi değilim. Ama açıkcası Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor." 

Ne olmuştu?

Akşener, dün Uşak'ta partisinin teşkilatı ile bir araya geldi. Gündeminde Altılı Masa krizi olan Akşener, isim vermeden Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı eleştirmiş ve "Korktular" demişti.

Mansur Yavaş Meral Akşener Ankara Büyükşehir Belediyesi