Marmaris Dünya Sağlık Turizminde de Öncü

TAKİP ET

Dünya jet sosyetesinin ünlü ismi Hilton Otellerinin varisi Paris Hilton'un teyzesi İngiltere'nin önde gelen kuyumcularından Kelly Hilton'da, tatil ve gençleşme operasyonu için Marmaris'i tercih etti.

Dünyaca ünlü tatil merkezi Marmaris son 1 yıldır uygulanan Anti - aging (Gençleşme) ve organik saç ekimi uygulamalarıyla, tatil turizminin yanında sağlık turizminde de öne çıkmaya başladı.

Yakın zamanlarda Türkiye’de sadece İstanbul ve Ankara’daki  kimi kliniklerde uygulanan,  "Yaşlılığa Karşı - Gençleşme “ olarak bilinen Anti-aging tedavi uygulamaları, son 1 yıldır, Marmaris’te de başarıyla uygulanmaya başlandı. 

Anti - aging uygulamalarının Türkiye’deki öncülerinden,  Marmaris’te kendisine ait polikliğinde hizmet veren Medikal Estetik Hekimi Dr. Özgür Çetiner verdiği bilgide; Anti-aging uygulamalarıyla, yaşlanma sonucu oluşabilecek hastalıklara karşı erken tanı ve tedavi sağlamanın önemine dikkat çekerek; “Anti-aging uygulamalarda hedef, yaşlanma sonucu oluşabilecek hastalıkları önlemek, güç kaybını engellemek ve daha uzun süre genç kalmayı sağlamaktır. “Derinin DNA analizi sonrası  cilt  ile ilgili Anti-Aging  bakım yöntemleri uygulanırken her insan, DNA düzeyinde eşsizdir. Anti - aging tedavide DNA düzeyi de kişiye özgü olmalıdır. Yaşlanma sürecinde DNA’nızı temel alarak, size en uygun anti-aging yöntemlerini belirlemek,  önerilerin ötesine geçerek bilimsel olarak, herkese uygun tedavi yöntemi kullanılmasını kesin olarak  sağlar.” dedi.

2005 yılından bu yana Marmaris’te medikal estetik alanında uygulamalar yapan Dr. Özgür Çetiner ayrıca verdiği bilgide, geçmiş yıllarda Marmaris’e tatil için gelen ABD, Norveç, Danimarka, İngiltere, İsveç,  İsviçre, Almanya, Rusya ve Arap ülkelerinden gelen turistlerin, Anti - aging tedavisi için yine  Marmaris’i tercih ettiklerini söyleyerek;” Dünya genelinde bir çok misafirimiz, tatil ve sağlık bir arada düşüncesiyle artık Marmaris’e gelmeye başladı. Mesela hani o hemen herkesin bildiği Hilton otellerinin varisi manken şarkıcı Paris Hilton var ya, işte onun teyzesi Kelly (Nina) Hilton da bu yılın Nisan ayında Marmaris’te tatil yaptı, doğal olarak bu duyulmadı. Bayan Hilton referans alarak bize de geldi ve Anti - aging uygulaması yaptık. Mayıs ayında tekrar geldi sanırım memnun kaldı ki önümüzdeki yıllarda tatil için yeniden Marmaris’e geleceğini söyledi. Kliniğimizde yaptığımız uygulamalarda başarı oranı yükseldikçe, yerli hastalarımızın yanında yabancı turist dediğimiz tatilcilerin sayısı da her geçen gün artıyor. Son bir yıldır DNA analizi yaparak cildin ihtiyacı ve genetiğine uygun tedavi uyguluyoruz. Bunu dışında verdiğimiz tedavi hizmetleri arasında doğal saç ekimleri öncesinde yaptığımız kök hücre ve cgf uygulamasıyla sonuçlar,  daha başarılı ve yüz güldürücü. Genetik yatkınlığımız hem kolajen üretim hızı hem de yıkılma hızının belirlenmesinde büyük bir rol oynar. her 3 kişiden birinde ciltlerini normalden hızlı kolajen bozulmasına yatkın hale getiren bir genetik kod vardır. ciltte erken kırışıklık, yaşlanma ve sarkma ile sonuçlanacak kolajen dengesi bozukluğunun erken tespiti; cildin durumunu korumak ve geliştirmek için bize yol haritası sunar. gerek Avrupalı gerekse değişik illerimizden gelen hastalarımızın  cilt ve saç problemleri için  doğal ve kişiye özel ihtiyaçlarına uygun tedavi uyguluyoruz.  Örneğin dolgu maddesi olarak kanımızdan elde edilen prp’ yi biyodolgu haline getiren bir cihaz kullanıyoruz.  Bu doğal dolgu ile kırışıklıklarımızda 2 yıl süren bir iyileşme sağlıyor. cildin elastkiyet ve tonisitesinin artması için cgf ve kök hücre yöntemlerini kullanıyor. Kişiye göre yağ dokusundan ayrıştırdığımız kök hücre ve yağ dolguyu kullanıyoruz.Tüm bunların yanında bağırsak geçirgenliği analizi (leaky gut  syndrome) ve cilde etkisi, ağır metallerin  cilde etkisi ve şelasyonu güneş (ultraviyole radyasyonu) ve cilde etkisini en başta önemseyerek fitoterapi ve ozonterapi ile detox yapıyoruz. Cilt ve bağırsak florasını  düzenleyici anti oksidan ve probiyotik tedaviler veriyoruz.” dedi.