Marmaris Esnafı Emaneti Geri Almaya Hazırlanıyor

TAKİP ET

Pazar günü (14 Ocak 2018) yapılacak olan Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda odanın kuruluşundan bu yana 30 yıldan fazla Başkanlık yapan Şükrü Ayyıldız ve Sanayi sitesi esnaflarından Yağcı Sedat lakaplı Sedat Kayıp yeni dönem başkanlığı için yarışacak.

SİYASİ ÇEKİŞMESİZ BİR SEÇİM OLACAK

Seçim çalışmalarını esnafları gezerek,  bire bir görüşerek neden aday olduklarını anlatan Başkan Adayı Sedat Kayıp tüm esnaflara hitaben yaptığı açıklama; “Öncelikle Şükrü başkanımıza teşekkür ediyoruz,yaklaşık 30 yıldır bıkmadan usanmadan bizlere hizmet verdiği için. Ama esnaftan duyduklarımıza göre, 30 yıl yetmezmiş gibi bu seçimi de, kazanmak için bizim paramızı, esnafın özdeğerleri olan oda imkanlarını kullanmaktan geri kalmıyor. Sanki görevi başkan adayı propagandası yapmakmış gibi oda çalışanlarını esnaf esnaf gezdirerek, esnafın oyunu kendisine istiyor. Peki kimin parasıyla bu giderleri karşılıyor?.. Sanki yıllardır Esnaf Odası bünyesinde çalışan  kızı ve oğlunun, ayrıca şuan için belkide Marmaris’in en büyük Anaokulu olan Esnaf çocukları için açıldığı söylenilen Anaokulu ve Kreşin yöneticisi diğer kızının maaşlarını ödememiz yetmez miş gibi!.

Geçmiş dönem seçimlerinde ön plana çıkarılan çirkin siyaset bu seçimde en azından bizim tarafımızdan yapılmadı, olmayacak ta. Biz önceki dönemlerde oldu gibi herhangi bir siyasi grubun desteğini alarak değil; Marmaris ve çevre köylerden geniş alanı temsil eden bir ekiple bu göreve aday olduk. Tek  beklentimiz tüm esnaf arkadaşlarımızı alınteri siyasetinde bir araya getirmek.

 

EMANETİ AİLE HANEDANLIĞINDAN GERİ ALACAĞIZ

Artık babalarımızanalarımız zamanında kurulan, 30 yıldır devam eden aile sadetinin bitmesi esnafımızın saadetinin kazanılması için biz ekip olarak aday olduk. Şükrü başkanımızın gözü hiç arkada kalmasın,”Ben olmazsam nasıl devam eder bu oda?” diye.

Bizler,  atalarımızdan kalan bu emaneti geri almaya ,aile hanedanlığına son vermeye hazırız.” dedi