Mavi listenin adayı Nihat Gültekin adaylığını açıkladı

TAKİP ET

Çiğli'de mavi liste coşkusu

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı seçimleri sürecinde mavi listenin kazanmasının ardından Nihat Gültekin adaylığını açıkladı. CHP'yi önce Çiğli'de sonra da Türkiye'de iktidar yapmak için aday olduklarını ifade eden Gültekin, "Dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız" dedi.

Çiğli'de ilçe başkanılğı seçimleri öncesi heyecan sürüyor. Mavi listenin güçlü bir şekilde kazanmasının ardından Nihat Gültekin adaylığını açıkladı. Gültekin, ortak aklı ön plana çıkartarak şöyle dedi:
"“Köklerini anadolu rumel-i müdafai hukuk cemiyetinden alan, kuruluşun ve kurtuluşun partisi,Cumhuriyet Halk Partisinin  çok kıymetli üyeleri, delegeleri, basın emekçilerimiz ve partimizin olmazsa olmaz unsuru olan sevgili kadınlarımız ve  genç kardeşlerim hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İlçemiz mahalle delege seçim sürecini tamamlamış ve tüm örgütümüz birlikteliği sağlamıştır. Bu uğurda ilk günkü heyecan ve kararlıkla mavi listeye gönül vermiş tüm bileşenler ile birlikte  ortak aklı ortaya koymuş adaylığım ile ilgili kamuoyu baskısı oluşmuştur. Parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek için adayız. İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak için adayız. Partimizi önce Çiğli’de sonra Türkiye’de iktidar yapmak için adayız. Değerli üyeler ve sevgili dostlar; saymış olduğum ve daha da sayabileceğim bu maddeler, benim ve CHP Çiğli örgütünün anayasasıdır, olmazsa olmaz ilkelerimizdir.'

Adaylığını açıklayan Gültekin'in ardından çok sayıda partili büyük destek verdi. Üyeler, "Adaylığınızı canı gönülden kutluyorum. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum" paylaşımında bulundu.

Nihat Gültekin Mavi liste Çiğli aday