Memleket Partili Güven; "Adaylık için gerekli 100 bin imzayı ilk gün toplarız"

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Özel Temsilcisi olan Asuman Ali Güven, Genel Başkanları olan Muharrem İnce'nin adaylığı için gerekli olan imzayı ilk günde toplayacaklarını iddia etti. Güven ellerindeki anket sonuçlarının kamuoyunu çok şaşırtacağını da ileri sürdü.

Begüm Burçak GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığı için partinin karar almasından sonra bazı mecralarda "imza toplamakta zorlanacak" iddialarına  Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Özel Temsilcisi olan Asuman Ali Güven'den sert yanıt geldi. Güven GERÇEK HABERCİ'ye imza ile ilgili sorunları olmadığını belirterek, "Aday başvurusunun başladığı ilk gün dolmadan gerekli olan 100 bin rakamına ulaşırız. Partimiz içinde yaptığımız aday oylaması seçiminde 105 bin 326 kişinin oy kullandığını dikkate alırsanız iddianın ne kadar saçma olduğunu görürsünüz" dedi.
Oy oranımız şaşırtacak
Ellerindeki anket sonuçlarının kamuoyunu çok şaşırtacağını da ileri süren Güven; "Yükselen bir oy trendi ile astronomik bir oy artışımız var. Elimizdeki anketlerde ortaya çıkan rakamlar kamuoyunu çok fazla şaşırtacak. Altılı masa üyelerinden CHP ve İYİ Parti dışında kalanların toplamından çok daha fazla oy oranına sahibiz. Bu bahsettiğim oyla Memleket Partisi'nin oyları. İşin içine Genel Başkanımızın adaylığı girince oylar çok daha fazla artıyor. Bu gerçekliği 15 Mayıs sabahı herkes görecek. En büyük sürprizi genel başkanımız yapacak" diye konuştu.

Begüm Burçak GÜNAY Memleket Parti Asuman Ali Güven Adaylık 100 bin imza