Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz; "Bir günde 600 üye yaptık"

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde partisinin cumhurbaşkanı adayı olması için il ve ilçe binalarında kurulan sandıklarda oy kullanıldı. Üye olmayanlarında oy kullandığı seçimler sonrası İzmir'de 600 kişi partiye üye oldu.  

Begüm Burçak GÜNAY-GERÇEK HABERCİ-ÖZEL HABER- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde partisinin cumhurbaşkanı adayı oldu. Bunun için il ve ilçe binalarında kurulan sandıklarda parti üyesi ve henüz resmen üye olmayan gönüllerden oluşan toplam 105 bin 326 kişi sandık başına gitti.

İzmir'de de yapılan seçimde 2 bin 970'i üye toplam 6 bin kişi oy kullandı. Oy kullanma işleminde üyeden çok gönüllülerin oy kullandığına dikkat çeken Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz bu kesimden 600 kişinin partilerine üye olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi;
"Özellikle AKP ve MHP tabanından partimize gelen bir üye grubu var. Dün için oy kullanmaya gelen ama üyemiz olmayan ve kendilerine Muharrem İnce Gönüllüsü diyen yaklaşık 3 bin kişi partimize geldi. Bunlardann 600'ü üye formu doldurarak üyemiz oldu. Bunun dışında internet üzerinden özellikle 30 yaş altı 6 bin kişinin de üye başvurusu var." 
CHP'lilere de kapımız açık
Oğuz, CHP'nin oyunu bölecekleri konusunda ortaya atılan iddialara da karşı çıkarak; "Üye olmak için partimize başvuranlar arasında en düşük kesim CHP'lilerden oluşuyor. Ama onlarda sandıkta bize gelecektir. Tüm herkesi kucaklamayı hedefliyoruz. CHPlilere de kapımız açık" dedi.

memleket partisi İl Başkanı Cüneyt Oğuz