Menemen'de düğüm çözüldü: Biraz belediye, biraz İZSU!

TAKİP ET

Menemen'de belediye ile İZSU karşı karşıya geldi. Kriz yaratan yol çalışmasında anlaşma sağlandı. Ana arterlerin Menemen Belediyesi tarafından yapılacağı öğrenilirken, İZSU ekiplerinin ara sokaklarda çalışma yapacağı belirtildi.

Ege'ye Bakış'ta yer alan habere göre Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden İZSU'ya yarım kalan yol çalışması sebebiyle tepki göstermişti. Menemen'de açılan hendeklerin kapatılmadığına dikkat çeken Aydın Pehlivan ilçenin toz içinde olduğunu belirtti. Pehlivan ‘Biz bize yeteriz' sloganıyla çalışmaların belediye imkanlarıyla yapılacağını duyurmuştu.

 


Menemen'de yol çalışmasını tamamlamak için gelen İZSU, bugün Menemen Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından engellendi.  Pehlivan’ın talimatı ile gerçekleşen engelleme sonrası, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu olay yerine geldi. Ali Hıdır Köseoğlu ve Başkanvekili Pehlivan krizin çözümü için bir araya geldi. 

 

Kriz çözüldü
Toplantı sonrası ana halterlerin Menemen Belediyesi tarafından, ara  sokakların ise İZSU ekipleri tarafından yapılacağı öğrenildi.

menemen izsu kriz