Miniklerin Resimleri Hastane Duvarlarını Süsleyecek

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi duvarları Bergama Doğa Koleji öğrencilerinin resimleriyle süslendi.

Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Yöneticiliğine bir proje kapsamında müracaat eden Kolej  Müdürlüğü ve Görsel Sanatlar Öğretmenleri, 250 öğrenciyle resim çalışması yapacaklarını çalışma sonucunda seçtikleri resimleri hastaneye hediye etmek istediklerini bildirdi. İki aylık süre sonunda seçilen 75 resim hastaneye teslim edildi. 

 

Resimleri yapan bir grup öğrenci ve Görsel Sanatlar Öğretmenleri ile  hastaneye resimleri teslim etmeye gelen Okul Müdürü Duygu Turan Koç "Bergama Doğa Koleji olarak Görsel Sanatlar Öğretmenlerimizin öncülüğünde yapılan bu projeyi Hastane Yöneticiliğine sunduğumuzda kabul edilmesine çok sevindik. İki ay süresince 250 öğrencimizin yaptığı 250 resim arasından seçilen 75 resimi hastanemize hediye etmenin mutluluğunu  yaşıyoruz." dedi. 

 

Resimleri teslim alan Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Metin Özkan ise "Doğa Koleji İdarecileri ilk müracaatlarını yapıp projeyi anlattıklarında çok memnun olduk ve kabul ettik. Kendi şehrinin hastanesinin bir duvarında bu şehirde yaşayan bir öğrencinin resminin  olması mutluluk verici. Resimleri öncelikle çocuk servisinin duvarlarından başlayarak belirlediğimiz uygun yerlere asacağız. Ben bu projede emeği geçen başta Doğa Koleji öğrencilerine, öğretmenlerine, idarecilerine ve hastanemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.