Muharrem İnce İzmir adayı mı? İmamoğlu'ndan net yanıt

TAKİP ET

Son dakika haberi... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle görüşmesine ilişkin gündeme gelen iddialara yanıt verdi. İmamoğlu, İnce ile görüşmesinin "olağan" olduğunu belirterek, "Muharrem İnce ile saygı çerçevesinde dertleştik, sohbetimizde İzmir'in adı bile geçmedi" dedi.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce görüşmesine ilişkin konuştu. İmamoğlu "Sayın İnce ile görüşmemiz doğal. Yeni nesil siyaset var olduğu. Hiç öyle bir konu geçmedi. Bilgi paylaşımı olabilirdi. İzmir'in adı bile geçmedi" dedi.

İmamoğlu Akşener'in grup toplantısında büyükşehir belediyelerini eleştirmesinin sorulması üzerine ise "Meral Akşener beni mi kastediyor acaba, ben anlayamadım. Ben İstanbul'u duymadım. Hiç üstüme alınmadım" diye konuştu.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"İYİ Parti'nin GİK kararına saygı duyuyoruz. Toplumsal taban isterse İstanbul ve Türkiye için tekrar görüşmek mümkündür."

İmamoğlu, İBB Başkanlığı için aday adaylığını duyuran Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile ilgili soruya ise "Daha gerçek sorulara cevap verelim" yanıtını verdi.

Muharrem İnce İzmir aday