Muhtarlardan Soyer'e destek nöbeti

TAKİP ET

Muhtarlar İzmir Büyükşehir Belegiye Başkanı Tunç Soyer için destek nöbeti düzenleyecek. Muhtar Hüseyin Heptepe Soyer'e verecekleri desteğe herkesi davet etti. 

Uğurcan BOZTAŞ/GERÇEK HABERCİ-İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına artık kısa bir süre kalırken muhtarlar İzmir’de Tunç Soyer için destek nöbeti tutacaklar. Muhtarlar düzenleyecekleri destek nöbetine seyyar esnaf meclisi, sivil toplum örgütleri (STK), kooperatif başkanları yanı sıra tüm emekçileri de davet etti. GERÇEK HABERCİ’ye konuşan muhtarlardan Hüseyin Heptepe Tunç Soyer’i hep desteklediklerini belirterek yarın yapacakları destek nöbetine herkesi davet etti. 
“TUNÇ BAŞKANIMZA DESTEK VERİYORUZ”
Heptepe Soyer’e destek nöbetine ilişkin şu şekilde konuştu; “Egemenlik binası önünde saat 13:00’da bir basın açıklamamız olacak. Muhtarlarımız zaten her daim Tunç başkanımızın yanındaydı. Bu nöbetimiz de ona destek amacıyla olacak. Seyyar esnaf meclisimiz ve kooperatif başkanlarımız da orada olacak. Mahalle muhtarlarımız yanı sıra STK’ları da destek nöbetine çağırdık. Ben nöbet alanının şölen alanına döneceğini düşünüyorum. Demokrasi ve insan haklarının kalesi İzmir’in sahipsiz olmadığını gösteriyoruz. Siyaset üstü bir tutumdur bu. Özgür irademizle Tunç başkanımıza destek veriyoruz. Tunç başkanımızın yaptıklarından herkes memnun diye düşünüyorum.”