Mülkiyelilerin Cumhuriyet Coşkusu

TAKİP ET

Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi yönetim kurulu tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Cumhuriyet Resepsiyonu" 27 Ekim 2017 tarihinde, bu senede büyük katılıma sahne oldu. 

Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkan Mülkiyeliler ve Mülkiye Dostları resepsiyonda bir araya gelerek cumhuriyet coşkusunu yaşadılar. Resepsiyona  İzmir Milletvekilleri Sayın Musa ÇAM, Sayın Ali Mustafa BALBAY, Sayın Zeynep ALTIOK, Sayın Sadettin BAYIR, İzmir Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Sayın Aziz KOCAOĞLU , İzmir Vali Yardımcıları , Türk İdareciler İzmir Şube Başkanı Emekli Vali Sayın Nihat ETİZ,  Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Platformu dönem sözcüsü Sayın Fatma DAYIOĞLU, Konak Kent Konseyi Başkanı Sayın Hamit MUMCU,  Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Sayın S. Nazik IŞIK , emekli bakan ve bürokratlar katılım gösterdiler. Cumhuriyet Resepsiyonunda Atatürk İke ve İnkılapları doğrultusunda Cumhuriyet’e hizmetlerinden ötürü Karşıyaka İlçesi Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu AKPINAR'a ve Gazeteci Yazar Sayın Yılmaz ÖZDİL “Üstün Hizmet Ödülü” verildi. Yılmaz ÖZDİL adına Gazeteciler Sendikası Başkanı Halil HÜNER aldı.  

Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi yönetim kurulu başkanı Tuncay YEŞİLBAŞ yaptığı konuşmasında; "Fikri hür, vicdanı hür idealist ve vatansever Mülkiyelilerin tarihte olduğu gibi bugün de Atatürk ilke ve inkılaplarının ve cumhuriyet kazanımlarının yılmaz bekçileri olduklarını belirtirken, cumhuriyet coşkusunu İzmirlilere yaşatan Mülkiyelilere ve Mülkiye dostlarına teşekkürlerini sundu.” Cumhuriyet Resepsiyonda Mülkiye Marşı, Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı davetliler tarafından coşkuyla söylenmesi neticesinde sona erdi.​