Mustafa Arslan, Buca'ya teşekkür etti!

TAKİP ET

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan yaptığı yazılı açıklamayla Bucalılara teşekkür etti.

31 mart yerel seçimlerinde AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Arslan, "Eşi benzeri olmayan bir Buca hayalimle yola çıktığım, gece gündüz çalıştığım bir seçim sürecini, geride bıraktık" dedi.

İşte Mustafa Arslan'ın açıklaması;

127.583 Bucalıya, 127.583 defa teşekkür..

Değerli dostlarım ve Ailem olarak kabul ettiğim, sevgili Bucalılar..

Eşi benzeri olmayan bir Buca hayalimle yola çıktığım, gece gündüz çalıştığım bir seçim sürecini, geride bıraktık..

Bu süreç boyunca; 

Gerek AK Parti Buca İlçe Başkanlığı dönemimde, gerekse Buca Belediye Başkan Adaylığı dönemimde, Buca’nın gitmediğim mahallesi, elini sıkmadığım insanı kalmadı fakat, 127.583 Bucalı, yaşadıkları yerin sorunlarının çözülebilmesi için oy kullandı..

Ve bu sonuç, “eşi benzeri olmayan bir Buca” hayalimizi gerçekleştirmek için yetmedi.

Öncelikle onlara, oylarını Buca’nın sorunlarından kurtulması için kullananlara ve ardından, seçim süreci boyunca birlikte yol yürümekten onur ve şeref duyduğum, bu yolda bana destek veren, alın teri döken çalışma arkadaşlarım ile dava arkadaşlarıma, ayrı ayrı teşekkür ederek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından, muhtelif iletişim  kanalları aracılığı ile bana ulaşarak, bir taraftan üzüntülerini ileten, diğer taraftan da Buca tarihinde aldığım rekor oy nedeniyle beni  tebrik eden, sen kaybetmedin Buca kaybetti diyen on binlerce    Bucalı, yüzümü gülümsetti, tüm yorgunluğumu aldı..

Çünkü, hiçbir zaman koltuk ve makam peşinde olmamış bir insan olarak ben, kendime ve çevreme fayda sağlamak için değil, Buca’mı son 10 yıldır içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için yola çıkmıştım.

 

Bu niyetimin, on binlerce Bucalı tarafından anlaşıldığını görmek ve  Belediye Başkanlığı makamında olmasam da on binlerce Bucalının kalbinde olduğumu bilmek, benim için en büyük zafer ve mutluluk demek.

Peki, bu günden itibaren ne olacak derseniz..

Hayat yine devam edecek ve ben; sonradan değil, doğuştan var olan Buca, İzmir ve vatan sevdamla Buca için, İzmir için, vatanım için çalışmaya devam edeceğim.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da alnım açık, başım dik, vicdanım rahat olarak..

Allah’a emanet olun..

Mustafa Arslan

 

ak parti buca belediyesi başkan aday mustafa arslan buca teşekkür yerel seçim