Narlıdere CHP hedef yükseltti: Yüzde 90 üstü

TAKİP ET

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, Narlıdere'de yürüttükleri seçim çalışmalarını anlattı. Durgun, bütün vatandaşlara ulaşmak için çabaladıklarını söyledi.

Genel seçime günler kala partilerin il ve ilçe başkanlıkları da çalışmalarını hızla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında neler yapıldığını anlatan CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, ilçedeki bütün vatandaşlara ulaşmak için öbek çalışmaları yürütüldüğünü söyledi. Vatandaşla daha yeni değil, yaklaşık 2 yıldır temas halinde olduklarını belirten Durgun, oy beklentisinden bahsederken, “Vatandaştan aldığımız dönüşlere bağlı olarak yüzde 90 hedefimiz vardı ve onu da başaracağımızı düşünüyorum. Hatta bir tık üzerine bile çıkabiliriz.” ifadelerini kullandı.  

Durgun’un açıklamalarının devamı ise şöyle: 
“Öbek sistemi çalışmalarımız var. Zaten seçim devamlı gündemde olduğu için bunu yaklaşık 2 yıldan beri yapıyouz. Şu anda da seçim çalışmaları dahilinde yine broşür dağıtma, sesli araçlarımızın dolaşması gibi öbek çalışmalarımız devam ediyor. Her alandan vatandaşa dokunmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yüzde 90’ın üzerinde oy çıkacağını tahmin ediyoruz. Bu dönem daha da güçlü bir parlamento adına CHP’nin, seçime bizim şemsiyemiz altında giren vekiller ve oylarla beraber daha da yükseğe çıkacağına inanıyorum. 1’inci parti olacağız.”

 

narlidere mesut durgun chp