O başkan adayının sosyal medyada paylaşımları tepki çekti

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Karşıyaka Belediye Başkanı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar tepki topladı...



Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- Tüm Türkiye’de gözler, 31 Martta yapılacak yerel seçimlere çevrildi. İzmir’de partiler çalışmalara devam ediyor. Seçime sayılı günler kalada partiler arası rekabet kızışmış durumda. 

İYİ Parti’nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Yıldırım, “Apartmanınızda, sitenizde oturmayan birini yönetici seçer misiniz? Biz aday olamak için Karşıyakalı olmadık. Karşıyakalı olduğumuz için aday olduk” tarzında yaptığı paylaşımlar, Karşıyaka kulislerinde Yıldırım’ın CHP’nin adayı Cemil Tugay’ı hedef aldığı iddia edildi. Öte yandan Tugay’ın Karşıyaka’da yaşadığı ve 2 dönem ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunmasın kaynaklı Yıldırım’ın yaptığı paylaşımlar kamuoyunca eleştirlere neden oldu. 



“CHP İLE YARIŞAN BİR ADAYIM”

Konu hakkında görüştüğümüz Yıldırım, şunları dile getirdi: 

“Benim paylaşımlarım ilk günden beri var. Paylaşımlarımın CHP ile hiçbir bağlantısı yok. Ben İYİ Parti’nin Karşıyaka Belediye Başkan adayıyım. Bütün partilerle yarış halindeyim. Bunlardan bir tanesi CHP. Ben Karşıyaka’da seçim kazanmak için yola çıktım. Bunun aksini düşünmek imkansız. Ben CHP ile yarışan bir adayım. 15 yıldır Karşıyaka’da iktidar olan Cumhuriyet Halk Partisi ile de yarışıyorum şu an. Kavga yok. Yarış var. Karşıyaka halkına seçme hakkı veriyoruz. Çünkü Karşıyaka’da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçilme şansı yok. Ben Cumhuriyet Halk Partisi sevgili Cemil Tugay Beyi tanımıyorum. O da beni tanımıyor. Aramızda bir şey olması için bir alışveriş olması lazım. Kişisel olarak hiçbir sorunumuz yok. Siyasal anlamda da rekabetimizi yapıyoruz”