O ilçe başkanları iddiayı yalanladı!

TAKİP ET

CHP İzmir İl Örgütü, bugün 'OHAL'e Hayır' eylemi gerçekleştirdi. Eyleme, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in, Deniz Yücel'in karşısında olduğu için katılmadıkları iddia edildi. 3 ilçe başkanı ise, bu iddianın doğru olmadığını belirttiler.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- CHP İzmir İl Örgütü bugün Konak Meydanı’nda 81 ilde eş zamanlı yapılan  ‘OHAL’e  Hayır’ eylemi gerçekleştirdi. Örgütün yeni Başkanı Deniz Yücel’in ilk toplumsal basın açıklamasına, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in, il kongresinde Yücel’in karşısında oldukları için katılmadıkları iddia edildi.  Gerçek Haberci’ye açıklamalarda bulun 3 ilçe başkanı, bu iddianın doğru olmadığını ifade ettiler.

İşte o açıklamalar:

“HİÇBİR PROBLEMİMİZ YOK”

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü:

Bizim bütün yöneticilerimiz, bugün eyleme katıldı. 30 ilçe başkanının 30’uda yoktu herhalde. Deniz Yücel, benim arkadaşım. Hiçbir problemimiz yok. Biz, Deniz Yücel’e elimizden geldiğince yardımcı olacağız.

“HER ZAMAN İL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper:

Bayraklı İlçe Örgütü olarak, il başkanımızın yanındayız. Bayraklı örgütümüz bugün eylemdeydi. Benim orada olamamamın sebebi ise; bir hastam vardı. Onunla ilgilendim. Kongre geride kalmıştır. Birbirimize destek vereceğiz. Her zaman il başkanımızın yanındayız

“BİZ, PARTİMİZİN AHLAKINI ALMIŞ İNSANLARIZ”

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak:

Deniz Yücel, bizim il başkanımız. Bundan sonraki süreç; 2019’a hazırlanmak. Beraber, omuz omuza mücadele edeceğiz. Bizim Konak örgütümüz, bugün ki eyleme katıldı. O konuda bir problemiz yok. Biz, partimizin ahlakını almış insanlarız. Kongre bitmiştir. İl başkanımız Deniz Yücel’dir. Elimizden ne geliyorsa yapacağız.

NEDEN 3 İSİM ÖNE ÇIKARILDI?

Öte yandan, basın açıklamasında çok sayıda ilçe başkanının katılmadığı gözlenirken, özellikle 3 ismin öne çıkarılması parti tabanından tepkilere neden oldu.

chp utku gümrükçü mehmet Şakir başak cemalettin alper deniz yücel