Ödemiş Belediyesi'nden Mutlu Çamlıbel'e destek

TAKİP ET

Ödemiş Belediyesi, 2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda boynunda aşağısı tutmaz hale gelen Mutlu Çamlıbel'in tedavisine destek olacak.

 

Ödemiş’te yaşayan Mutlu Çamlıbel, 2011 yılında trafik kazası geçirmiş ve boynunda aşağısı tutmaz hale gelmiş.  Ödemiş Belediyesi, 37 yaşındaki Mutlu Çamlıbel’in tedavisine destek vermek amacıyla 2018 yılı mali bütçesinde yer aldığı şekliyle katkı sağlayacak. Belediye Başkanı Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kamil Seran, Mutlu Çamlıbel’i evinde ziyaret etti. Ziyarette, Ödemiş Belediyesi tarafından tedavinin bir seansı karşılayacağını ifade edildi. Mutlu Çamlıbel; Başta Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve eşi Nevin Hanıma vermiş olduğu manevi destek ve belediyemizin katkısı için çok teşekkür ederim. Tedavim sürecinde yardım eli uzatan herkese minnettarım” dedi.

Mutlu Çamlıbel ve ailesiyle sohbet eden Nevin Badem; “Genç yaşta bu duruma düşen kardeşimizin tedavisin en kısa sürede sonuç vermesini diliyorum” dedi.