Oğuz; "Yeniden adayım"

TAKİP ET

FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu suçlamasıyla tutuklanıp, Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li Urla eski Belediye Başkanı Oğuz'un, partilileri ile bir araya geldiği toplantıda yeniden aday olacağını ifade ettiği öğrenildi. 

Begüm Burçak GÜNAY- GERÇEK HABERCİ/KULİS HABER-FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu suçlamasıyla tutuklanıp, Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li Urla eski Belediye Başkanı Oğuz'un partilileriyle bir araya gelerek gelecek siyasi hayatı ile ilgili konuştuğu öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içi tahliye edildikten sonra ilçe yöneticileri ile CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in de katıldığı toplantıda bir araya gelen Oğuz'un partililerine önümüzdeki dönem ile ilgili açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. 

Suçsuzum aklanacağım

GERÇEK HABERCİ'nin edindiği bilgiye göre Oğuz; mahkeme heyeti tarafından hakkında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının haksız olduğunu ifade ederek suçlamaların gerçeği yansıtmadığını söylediği öğrenildi. Oğuz, aynı toplantıda temyiz sürecinde aklanacağını ve 2024 yılında tekrar aday olarak Urla Belediye Başkanı olmak istediğini de dile getirdi.