Özdağ: Çocukları Taciz Eden Müdür AKP'li Vekilin Akrabası

TAKİP ET

Ümit Özdağ, Kilis'te 14 çocuğa tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan okul müdürünün bir AKP milletvekilinin akrabası olduğu için taciz olayının kapatılmaya çalışıldığını öne sürdü.

Bülent Karslıoğlu / OdaTv - MHP’den ihraç edilen ve referandumda Hayır oyu için kampanya çalışması başlatan Gaziantep bağımsız milletvekili Ümit Özdağ, Samsun’da basın toplantısı düzenledi.

Kilis’te bir ilköğretim okulu müdürünün 14 çocuğa cinsel taciz suçlaması ile tutuklandığını hatırlatan Özdağ, bu müdürün bir AKP milletvekilini akrabası olduğu ve ailelerin suçlamaları geri almaları için baskı uygulandığını öne sürdü. Özdağ ayrıca, Kilis’te bir başka okulda taciz olayı yaşandığını, olayın kapatıldığı, işlem yapılmadığı ve öğretmenin başka okula atandığını iddia etti.

Kilis Merkez Hasan Sünnüoğlu Ortaokulu Müdürü M. P. öğrencileri taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Olay, zihinsel engelli bir öğrencinin müdür tarafından taciz edildiğini ailesine söylemesi ile açığa çıktı. Velilerin şikayeti üzerine müdür gözaltına alınıp önceki hafta tutuklandı. Müdürün bir AKP milletvekilinin akrabası olduğu öne sürüldü.

ümit özdağ akp kilis taciz müdür cinsel istismar çocuk kilis