Özkan: Biz umut fabrikasıyız

TAKİP ET

CHP Kurultay sonrasında İzmir'e ilk ziyaretinde üyesi olduğu CHP Konak İlçe Örgütü'ne gerçekleştiren CHP Basın İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 'Biz umut fabrikasıyız' dedi.

GERÇEK HABERCİ- CHP Basın İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir’de kurultay sonrası ilk ziyaretini, üyesi olduğu CHP Konak İlçe Örgütü’ne gerçekleştirdi.  Ziyarette konuşan Özkan, “Biz umut fabrikasıyız. Bizde umut eksilmez. Onlar mutsuz ve umutsuzlar yolsuzlukla, hukuksuzlukla boğuldular, gidecek yerleri yok bize saldırıyorlar. Onları umursamayın, halkla kucaklaşın, onlara gerçekleri anlatın” diye konuştu.

İlk ziyaretini Konak’a yapmasının sebeplerini de açıklayan Özkan, “İzmir; Türkiye’nin incisi, gözbebeği. Konak benim gönlümün göz bebeği. İzmir’deki siyasal mücadeleme buradan başladım. Konak üyesiyim. Hepinize teşekkür etmek için geldim. Dostluk ve aşk için teşekkür ediyorum”

“1 AY İÇİNDE ALANLARDAYIZ”

Özkan, partililere umutsuz olmamaları gerektiğini ifade ederek, “Bizim için parti içindeki bu keyifli yarış artık kurultayımızın sona ermesi ve PM MYK şekillenmesiyle sona erdi. Bundan sonraki mücadelemiz yenilenen kadrolarımızla Türkiye’yi kuşatan bu karanlığı aydınlığımızla yıkamak. Ekonomik, sosyal felaketteyiz bunun en büyüğü eğitimdeki büyük çöküş, kadına, çocuğa karşı yaşananlardır. Bununla ilgili kadrolar çalışmalar tamam, merak etmeyin 1 ay içinde sokaklarda olacağız” şeklinde konuştu.

“SALDIRILARI UMURSAMAYIN”

Özkan, “Çeşitli saldırılar olabilir umursamayın. Biz umut fabrikasıyız. Bizde umut eksilmez. Onlar mutsuz ve umutsuzlar yolsuzlukla, hukuksuzlukla boğuldular, gidecek yerleri yok bize saldırıyorlar. Onları umursamayın halkla kucaklaşın onlara gerçekleri anlatın hep birlikte biz kazanacağız. Bu parti bize aşkı aşıladı. Aşk eksiklerin tamamlanmasıdır. Bizim eksiğimizi Türkiye tamamlayacak. 21. yüzyılın en çağdaş uygar mutlu ülkesini yeniden yaratacağız” 

“İZMİR CHP’DİR CHP KALACAK”

Gazetecilerin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile parti içi muhalefet görünümü ile ilgili sorularını da yanıtlayan Özkan, “Azizi Bey, bizim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız. Aziz Bey'le omuz omuza yan yana mücadelemiz birlikte sürecek. Ayrımız gayrımız yoktur. Aziz Bey ya da başka bir yöneticimizle, genel merkez yöneticimizin karşı karşıya gelmesi mümkün değildir. İzmir’in burçlarından CHP’nin sancağını asla indirmeyeceğiz, İzmir CHP’dir CHP kalacak” diye vurguladı. 

“YİNE GÖREVİMİ YAPARDIM”

Parti Meclisi’ne anahtar liste delerek girmesi konusunda da soruları yanıtlayan Özkan, “Liste delmek önemli bir şey değil, hepimiz büyük bir ailenin ferdiyiz. Omuz omuza mücadele ediyoruz. O listede yer yoktur. Siyaset elindekilerle yemek sanatıdır. O gün olmaz. MYK sürpriz oldu. Genel Başkan teveccüh gösterdi. MYK’da PM’de yer almasam da elimden ne geliyorsa geçmişte yaptığım gibi yerine getirirdim. Görevler makam değildir, hizmet koltuklarıdır. Partinin Türkiye’nin hizmetkarlarıdır” ifadelerine yer verdi.