Özlem Çerçioğlu'ndan AK Parti'ye katılan Özcan'a tepki: Hakkımı helal etmiyorum

TAKİP ET

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Başkan Çerçioğlu, İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan için 'hakkımı helal etmiyorum' deyip kürsüye yumruğunu vurdu.

Aydın Büyükşehir Meclis toplantısına, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye geçmesi damga vurdu.

Bugün yapılan toplantıda AK Parti Meclis üyesi Mustafa Arı, Nazilli Belediye Başkanı Özcan'ın partilerine katılımını duyurdu. 

Mustafa Arı şunları söyledi: "An itibariyle Nazilli Belediye Başkanı sayın Kürşat Engin Özcan AK Parti ailesine katıldı. Katılımdan dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum. Biz diyoruz ki, inandık hakka, hatta güvendik halka, biz herkesi bekliyoruz bu geniş bir halka. Bize katılmak isteyen arkadaşlarımızı davete devam ediyoruz."

'MİLLET İTTİFAKI'NIN OYUYLA SEÇİLDİ'

Mustafa Arı'nın sözleri üzerine Meclis oturumuna başkanlık eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu söz alarak, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın "Millet İttifakı'nın oyu ile seçildiğini" hatırlattı ve şunları söyledi:

"Halka güvendik dediniz değil mi? Halkın oyu Cumhur İttifakı’na değil, Millet İttifakı’naydı arkadaşlar. Ben o bölgede çalıştım. Emeklerimle kazanıldı. Hakkımı helal etmiyorum."

Özlem Çerçioğlu sözlerinin ardından kürsüye yumruğunu vurarak Meclis toplantısından ayrıldı. (DUVAR

Mustafa Arı Özlem Çerçioğlu Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı