Pazar tezgahından şirket yöneticiliğine

TAKİP ET

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde pazar tezgahlarında uzun yıllar patates-soğan satan 26 yaşındaki Nurullah Yaşar, kendi kurduğu şirketin yöneticiliğini yapıyor. 

7 yaşında Turgutlu ve çevre ilçelerde pazar pazar dolaşarak patates-Soğan satan Nurullah Yaşar, 2022 yılında kurduğu Yaşar Gıda Ltd. şirketinde, parmak, soyulmuş, dilim ve küp patates imalatı yapıyor. Bölgede birçok catering firması ve restoranlarla çalıştığını belirten Yaşar, "Gıda sektöründe güven duygusunu pekiştirmek başarı için çok önemli. Bu nedenle imalatımızı büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz" dedi. 

Hem pazarda çalışıp hem okuyan Nurullah Yaşar, "Çocukluğum ve gençliğim pazar tezgahlarında geçti. Hep kendi işimi nasıl kurabilirim diye düşünürken, bölgedeki ihtiyacı farkettim. Kendi ürünümü ileriye doğru götürmeyi hedefledim ve Yaşar Gıda Ltd. doğdu. Piyasanın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak taze soyulmuş ve dilimlenmiş patates imalatı yapmaya karar verdim" dedi. Başarının yolu çok çalışmaktan geçiyor vurgusu yapan Yaşar, "Turgutlu ve çevre ilçelerdeki ihtiyacı karşılıyoruz. Hedefimiz, şirketimizi daha ileri boyuta taşımak" diye konuştu.

Manisa Nurullah Yaşar