Pehlivan'dan maaş ve ikramiye müjdesi

TAKİP ET

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın talimatıyla Ramazan Bayramı öncesinde işçi maaşları hesaplarına yatırılırdı. Ayrıca Meta Su ve Menaş şirketlerinde çalışan emekçilere de 1000 lira ikramiye dağıtıldı.
Menemen Belediyesi, belediye personelinin Ramazan Bayramı'nı daha rahat geçirmesini sağlamak için harekete geçti. 
EMEKÇİ DOSTU BAŞKAN
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye emekçilerinin birikmiş tüm maaş ve ikramiyelerini ödeyerek yüzlerini güldüren Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, mesai arkadaşlarına Ramazan Bayramı öncesi bir müjde daha verdi. 
Başkan Pehlivan, yaptığı açıklamada bayram öncesi personel maaşlarını yatırdıklarını ayrıca Meta Su ve Menaş şirketlerinde görev yapan 645 emekçiye de 1000’er lira ikramiye verdiklerini müjdeledi.
‘YANINIZDAYIZ’ MESAJI VERDİ
    Personelin her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Pehlivan, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, emeğin en yüce değer olduğu inancı ve bilinciyle hareket ettik. Bu doğrultuda 22 milyon lirayı bulan emekçi kardeşlerimizin birikmiş tüm maaş ve ikramiyelerini ödedik. 
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde de hem belediye emekçilerimizin hem de Meta Su ve Menaş şirketlerimizde görev yapan çalışanlarımızın maaşlarını bugün hesaplarına aktardık. 
Ayrıca, bugüne kadar bayram ikramiyesi alamayan Meta Su ve Menaş şirketlerimizde görev yapan 645 çalışanımızın hesaplarına bugün bayram harçlığı olarak 1000’er lira daha yatırdık.
Bayram gelmeden personelimize bayram sevinci yaşatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızın haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek, daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Personelimiz ikramiyelerini bayramda aileleri ile birlikte güle güle harcasınlar. 
Şimdiden personelimizin ve kıymetli ailelerinin Ramazan Bayramlarını kutluyorum” dedi.