Pet İzmir 2017 Kapılarını Açıyor

TAKİP ET

Pet İzmir 2017, İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 23-26 Mart tarihlerinde kapılarını açıyor. Tema Fuarcılık tarafından düzenlenen Pet İzmir 2017, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi' nde yapılacak. Türkiye'nin en kapsamlı evcil hayvan ürünleri fuarı olan organizasyon 1100 - 2000 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Pet İzmir 2017, İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 23-26 Mart tarihlerinde kapılarını açıyor. Tema Fuarcılık tarafından düzenlenen Pet İzmir 2017, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’ nde yapılacak. Türkiye'nin en kapsamlı evcil hayvan ürünleri fuarı olan organizasyon 1100 - 2000 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Tema Fuarcılık tarafından düzenlenen Pet İzmir 2017, İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Evcil hayvanlarının mama ve bakım ürünlerinden veterinerlik hizmetlerine kadar kapsamlı bir etkinlik olan Pet İzmir 2017, hayvan severlerin buluşma adresi olacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, böylesine güzel bir etkinliği İzmir’ de tekrar düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi. Pet İzmir'in sektörün en kapsamlı organizasyonu olduğunu belirten Karslı, “Fuarımızın herkes tarafından beğenileceğine eminim. Fuarlar söktörlerin bayramıdır. Pet sektörüne yapılan her türlü katkı bizleri mutlu etmektedir. Hayvanlar insanların karşılık beklemeyen dostlarıdır. Burada dostlarımızla buluşacağız. Organizasyon içinde gerçekleştireceğimiz etkinlikler ve yarışmalarla herkese güzel zamanlar yaşatmak istiyoruz” dedi.

Tüm İzmir halkını Tepekule' ye beklediğinin altını çizen Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “ İzmirliler hayvanları ve doğayı sever, ona saygı gösterir. Bizde, gerek evcil hayvanı olan, gerek evcil hayvan sahibi olmak isteyen halkımızı Pet İzmir'e bekliyoruz. Burada yer alan işinin ehli kişiler, evcil hayvan sahiplerini besledikleri hayvanları sağlıklı besleme ve bakım yöntemleri konusunda bilgilendirecekler. Fuara katılım anlamında geçen yılın üstüne koyarak ilerledik. Bütün sektörü bu organizasyonda buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Açılışta Pet City’nin sunduğu Konsept Köpek Kıyafetleri Defilesi düzenlenecek. Ayrıca açılış günü K.I.F. Köpek Irkları Federasyonu tarafından  “ İtaat ve Koruma” konulu gösteriler yapılacak. 

Birbirinden Renkli Etkinlikler 4 Gün Boyunca Sürecek…

26 Mart tarihine kadar her gün 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek fuarda 

Pet İzmir 2017 kapsamında pek çok yarışma ve aktivite gerçekleştirilecek. 

Maksat Sanat Merkezi, Yetenek Sizsiniz Türkiye Ekibi “ Müzikli Balon Gösterisi “ ile hayvan figürlerinden oluşan balonlar ile izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatacak. Ziyaretçiler boyları büyüklüğündeki  Balon Sergisi “ ni gezebilecek ve fotoğraf çektirebilecekler. Hayvan severler, Ömür Köroğlu’ nun  standında ki Yaprak Sanatı sergisini gezme şansı yakalayacak. Yetenek Sizsiniz Yarışmasının unutulmazı Köpek Bahçesi’nden “ Müdür ve Tarçın “  izleyenlerini yine kendisine hayran bırakacak. Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu gösterileri nefes kesecek. Pazar günü Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu tarafından düzenlenecek olan  “ Özel Grup Yarışmaları “  hayvan severlere birbirinden güzel ve eğlenceli saatler sunacak“. Ayrıca Karikatürist Birol Çün fuar temasına uygun karikatür çizimleri ile ziyaretçilere sunumlar yapacak.