Şafak Fişek kişisel imaj yönetiminin önemini anlattı

TAKİP ET

2016 yılında çoğunluğu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunlarından oluşan 36 eğitim gönüllüsü tarafından kurulan Atlas Sağlık Eğitim Vakfı, bursiyerleri ve üyelerine yönelik eğitim ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Eski Milli manken aynı zamanda koreograf ve yazar olan Şafak Fişek, vakfın üye ve bursiyerleriyle buluştu. Volley Hotel’de düzenlenen eğitimde Fişek “Kişisel İmaj Yönetimi” konusunda bilgi ve tecrübelerini aktardı.

“Vakfımızı tanımaya ve destek olmaya davet ediyorum”

Kişisel İmaj Yönetimi eğitiminde konuşan Atlas Sağlık Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Apak, vakıf olarak amaçlarının üniversite öğrencilerine maddi anlamda destek olmakla birlikte öğrencilerin aynı zamanda kültürel, sosyal ve sportif anlamda kendilerini geliştirebilmelerinin yolunu açmak olduğunu söyledi. Şafak Fişek’in çok değerli bir sanatçı ve eğitimci olduğunu ifade eden Apak, “Şafak Fişek gibi çok değerli hanımefendiyi sizlerle bir araya getirmekten dolayı çok mutluyuz. 2019 yılında vakfımızın eğitim ve etkinliklerimiz devam edecek. İzmirlileri vakfımızı tanımaya ve destek olmaya davet ediyorum” dedi.

“Kişisel imajın önemi yadsınmamalı”

Beden dilinin önemi, doğru kıyafet seçimi, jest ve mimik kullanımı, tokalaşma, ses tonunun doğru ayarlanması, oturma ve duruşun nasıl olması gerektiğini anlatan Fişek, tüm bu hususların kişisel imaj yönetimine büyük katkıları olduğunu söyledi. Kişisel imajın karşı tarafa kişinin kendisiyle ilgili önemli mesajlar verdiğine dikkat çeken Fişek, bireylerin iş, sosyal ve özel yaşamlarında imaj yönetiminin önemini yadsımamaları gerektiğini ifade etti. Fişek ayrıca eğitime katılan bursiyer ve üyelere etkinlik boyunca anlattıklarını uygulamalı bir şekilde gösterdi.

Kişisel İmaj Yönetimi eğitimin sonunda ise katılım sağlayan bursiyerlere katılım belgesi, Şafak Fişek’e ise teşekkür belgesi verilirken yapılan çekilişte iki bursiyere Fişek’in “Elveda Sonbahar” ve “Beşinci Mevsim kitapları da hediye edildi.