Sağlıkçıların Minikleri Şimdi Anaokullu Oldu

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ile Şirinler Anaokulu arasında tüm hastane çalışanlarının çocukları için özel bir protokol imzalandı.

Çocuk sahibi olan hastane çalışanları için büyük bir eksiklik olan kreş konusunda ileri bir adım atılarak hem personelin ihtiyacı giderildi hem de minikler ailelerinden ayrıyken güvenli bir ortamda olma imkanı elde etti. İmzalanan protokol ile hastanenin tüm çalışanlarının 3- 6 yaş grubu çocukları bu güzel hizmetten indirimli faydalanabilecekler.



Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi  Yöneticisi Uzm. Dr. Osman Himmetoğlu "Öncelikli olarak  çalışanlarımızın  çocukları için hastanemizin  bünyesinde bir kreş ve anaokulu açmayı planladık. Fakat bu süreçte yer, izinler, plan, proje ve inşaat gibi aşamalar çok zamanımızı alacağını düşündük ve personellerimizin çocuklarının bir an önce bu hizmetlerden faydalanmasını hedefledik. Hastane yönetimi olarak kısa vadede sonuç alabileceğimizi düşünerek bir komisyon kurduk. Bergama'daki  anaokullarını ziyaret ettik. Fiziki, ekonomik  ve genel  özelliklerini  değerlendirerek isteklerimize yanıt veren Şirinler Anaokulu ile bir protokol imzaladık. 3-6 yaş arası  çocukları  olan tüm çalışanlarımız bu protokolden faydalanabilecekler. Tüm çalışanlarımız için hayırlı olsun." dedi.

 ​