Sağlıklı Yaşam İçin İki Kurum El Ele

TAKİP ET

Ege Üniversitesi ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu arasında Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı (2014-2017) kapsamında üniversite öğrencilerinin fiziksel aktivitelere katılımının teşvik edilmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı; öğrenciler için bisiklet tahsis edildi.

Ege Üniversitesi Rektörlüğü Eski Senato Salonunda düzenlenen imza töreninde protokolü; Ege Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, T.C Sağlık Bakanlığı adına İzmir Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur imzaladı.

Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Yönetim Kurulu da protokol imzasında hazır bulundu.

İzmir Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uz. Dr. A. Evrim Bölükbaşı, İzmir Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Neşe Zeren Nohutcu ve İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şube Müdürü Dr. Ece Özkan katıldığı törende, imzalanan İşbirliği Protokolü ile Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı (2014-2017) kapsamında üniversite öğrencilerinin fiziksel aktivitelere katılımının teşvik edilmesi ve Ege Üniversitesi bünyesinde fiziksel aktivite imkânlarının geliştirilmesi için Sağlık Bakanlığı tarafından Ege Üniversitesi’ne, öğrenciler tarafından kullanılmak üzere, bisiklet tahsis edildi.