Şampiyon Menemen

TAKİP ET

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Menemen Belediyespor, tarihi bir başarıya imza attı. İzmir ekibi, ligin 33'üncü haftasında çıktığı maçta rakibi Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kalarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyon olarak Spor Toto 1'inci Lig'e çıkmayı garantiledi

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Menemen Belediyespor, ligin 33’üçüncü haftasında sahasında Şanlıurfaspor’u ağırladı. Saha ve taraftar desteğini arkasına alan Menemen Belediyespor, şampiyonluk için çıktığı maçta rakibiyle 0-0 berabere kalarak ligin bitimine bir hafta kalan tarihinde ilk kez 2’nci ligde şampiyon oldu. Bu sonuçla beraber, Spor Toto 1’inci Lig’e çıkan Menemenspor, tarihi bir başarıya da imza atmış oldu. Öte yandan Şanlıurfaspor da Menemen Belediyespor karşısında aldığı bir puanla Spor Toto 1’inci lige çıkacak 3’üncü takım olmak için Play-Of’u garantiledi. 





MAÇTAN DAKİKALAR

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta en yakın takipçisi Fatih Karagümrük'ün 5 puan önünde zirvede yer alan ve Şanlıurfaspor karşısına bu puan farkı avantajıyla çıkan Menemen Belediyespor, son derece rahat geçen mücadelede rakibiyle yenişemedi. Maçın ilk yarısı iki ekibin kontrolü oyunuyla başladığı gibi 0-0 sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısına da iki ekip yine kontrolü başladı. Her iki ekibe de beraberliğin yaradığı müsabakada taraftarı heyecanlandıran ataklar yaşanmadı. Müsabaka başladığı gibi golsüz sonuçlandı. Bu sonuçla Menemen Belediyespor şampiyonluğa ulaşıp, Spor Toto 1’inci Lig’e çıkmayı garantilerken, Şanlıurfaspor da istediğini aldı ve Play-Of’a kalmayı garantiledi. 





BAŞKAN AKSOY’DAN PRİM DOPİNGİ

Öte yandan tarihi maç öncesi Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, sarı-lacivertlilerin idmanını ziyaret etmiş, futbolculara prim dopingi yapmıştı. Bandırmaspor deplasmanındaki galibiyetinin ardından oyunculara 5'er bin TL para dağıtan Aksoy, şampiyonluğun gelmesi durumunda da şahsi hesabından futbolculara 10'ar bin TL ödül yatıracağını açıklamıştı.