Şanlı'dan Esnaf Ziyareti: "Sizleri Temsil Etmek Benim İçin Onur Olur"

TAKİP ET

AK Parti'den adaylık başvurusunda bulunan Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı esnaf ve sanatkarların örgütlü olduğu odalarını ziyaret etti.

AK Parti’den adaylık başvurusunda bulunan Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı esnaf ve sanatkarların örgütlü olduğu odalarını ziyaret etti. Şanlı, “Dövizdeki dalgalanma ile başlayan sonrasında pandemiyle devam eden zorlu süreçte en fazla etkilenen kesim esnaflarımız oldu. Onların sesi ve bir eli olarak TBMM’de yer almak benim için büyük onur olacaktır” dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ömür Şanlı esnaf ve sanatkarların örgütlü olduğu odaları ziyaret etti.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (İASOB) bağlı odaların başkan ve yönetimleriyle bir araya gelen Şanlı, Otel Pansiyon ve İşçileri Odası Başkanı Mehmet Gönen ile Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Doğan ile bir araya geldi. Şanlı esnafın kredi ve mali kaynaklarını düzenleyen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Birlik Başkanı Erdem Hünü’yü de ziyaret ederken Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin’le de güncel konuları değerlendirdi.

Şanlı şunları söyledi:

“Dövizdeki dalgalanma ile başlayan sonrasında pandemiyle devam eden zorlu süreçte en fazla etkilenen kesim esnaflarımız oldu. Birçok mücadeleyi aynı anda yürütmek zorunda kaldılar. Kimisi mülk sahibiyle, kimisi bankasıyla karşı karşıya kaldı. Devletimizin de büyük desteği ve bakanlıkların anında müdahalesiyle süreçlerin altından kalktık. İzmir’in gözbebeği Kordon’da bulunan işyerleri olarak da kendi özelimizde zorluklar çektik ama altından kalktık. Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel ekonomik dalgalanma elbette ülkemizi etkiledi. Esnaf teşkilatlarımız ve hizmet ettikleri mesleklerimiz toplumun, bizim gözbebeğimizdir. Onların sesi ve bir eli olarak TBMM’de yer almak benim için büyük onur olacaktır”

 

AK Parti Ömür Şanlı Kordon İşadamları Derneği