Şengül: Kutlu yürüyüşe devam demek için…

TAKİP ET

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 28 Nisanda gerçekleşecek AK Parti İzmir İl Kongresi'ne kendi sesiyle partililere tele mesaj gönderdi. Şengül, 'Kutlu yürüyüşe devam demek için Halkapınar Spor Salonu'nda buluşalım' dedi.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- AK Parti İzmir’de gözler 28 Nisan’da gerçekleşecek İl Kongresi’ne çevrildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı kongreye AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yoğun bir mesai harcıyor. Şengül, il kongresi için yaklaşık 400 bin partiliyi davet etmek için kendi sesiyle tele mesaj gönderdi.

Şengül’ün mesajı şu şekilde:

“Sevgili dava arkadaşım. Ben AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla 28 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz, 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ninde startının verileceği AK Parti İzmir 6. Olağan İl Kongremize sizleri de bekliyoruz. Hep birlikte, millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam demek için Halkapınar Spor Salonu’nda buluşalım.”