Serap Yılman 'Güzelliğin Başkenti'

TAKİP ET

VİP Sigorta Şirketi'nin değerli sahibi Serap Yılman ile öğle yemeği molasında karşılaştık.

VİP Sigorta Şirketi’nin değerli sahibi Serap Yılman ile öğle yemeği molasında karşılaştık. Satış teknikleri Eğitmeni olarak da görev alan Yılman, yoğun iş temposuna rağmen, zarafeti ve asaleti ile her zaman ki gibi göz kamaştırıcıydı. Beyaz Gucci takımı ve Channel çantası ile moda ikonları kıskandıran Yılman, İzmir’in saygıdeğer iş kadınlarından biri olarak zirvedeki yerine yakışan tavrı ve duruşu ile dikkatleri üzerine çekti.

Ek sektöre girmenin şart olduğunu ve önümüzdeki süreçte iş dünyasındaki haklı iddiasını, hanımlara özel kozmetik ve güzellik alanında şık bir kompleks açarak devam ettireceğini belirten Yılman, ‘’Gusto sahibi bir kadın olarak tüm bilgi ve birikimimi hemcinslerime sunmak istiyorum. İyi birşeyin fazlası, muhteşem olabilir. Paylaşmaya değer güzellikleri biriktiren herkes gibi ben de sahip olduğum tüm cevherleri yansıtmaya devam edeceğim. Zira; kendimize duyduğumuz öz saygı bunu gerektirir’’ diyerek  yoluna emin adımlarla devam etti.

 

Çizgisinden bugüne kadar ödün vermeyen, duruşu ve kalitesiyle bir çok gence emsal teşkil eden Serap Hanım’a çıkacağı yeni yolda kendi ışığı kadar aydınlık günler dileriz.