Sırra kadem bastılar! Ünlü fenomen ve eşi 100 milyon TL vurgun yapmış

TAKİP ET

Son dönemde sosyal medya fenomenlerinin vurgun yaparak haksız kazanç elde ettikleri iddiaları gündemde yer alıyor. Dolandırıcı fenomenler listesine bir kişi daha adını ekletti. Var Böyle Tipler adlı kanalıyla adından söz ettiren ünlü fenomen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun evdeki hizmetlileri de dahil çok sayıda yakınını 100 milyon TL dolandırarak kaçtıkları iddia ediliyor.

İddiaya göre ünlü fenomen ve oyuncu Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu reklam çekmek ve yakınlarına da kazançlarından kar elde edecekleri vaadiyle yakın çevrelerini toplamda 100 milyon TL dolandırarak ortalıktan kayboldular.

Ünlü çiftin dolandırdıkları kişilerin arasında yakınları ve iş adamları da yer alıyor. Talu çiftinin iş vaadiyle insanlardan milyonlarca lirayı topladığı iddia ediliyor.

Fenomen Kıvanç Talu'nun sosyal medya hesabına da erişilemiyor.

VEDA PARTİSİ DÜZENLEMİŞLER 

Ünlü fenomen ve eşinin kurdukları sistemle orta okul arkadaşlarını, yakınlarını ve insanları reklam işinden kar elde edecekleri vaadiyle kandırdığı, her insandan yaklaşık 1-2 milyon TL aldığı ve kişileri yüklü borç altına soktukları iddialar arasında. Yine çiftin evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdığı ve ortada bıraktığı öne sürülüyor. Şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları da iddialar arasında yer alıyor. 

Çiftin dolandırdıkları kişileri de davet ettikleri bir veda partisi düzenleyerek Portekiz'e kaçtıkları söyleniyor.

Çiftin yakını olduğunu belirten bir kişi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayın doğru olduğunu ifade etti.

Kıvanç Talu Beril Talu 100 milyon TL