Soyer: "İzmir'in refahını büyütme hedefimden asla vazgeçmedim"

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT'un 2022 Faaliyet Raporu'nun onaylandığı meclis oturumunda konuşan Başkan Soyer, 'İzmir'e dışarıdan gıpta ile bakılıyor. Çalışma arkadaşlarımla iftihar ediyorum' dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Nisan Ayı olağan toplantısının 3. birleşiminde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 2022 yılı Faaliyet Raporu oylanarak kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin 2022 yılındaki faaliyetlerinden öne çıkanları anlatan Başkan Soyer, geçen yıl 2021 yılı Faaliyet Raporu’nu meclise sunarken “2022 yılında ve 2023’ün hemen başında yaşadıklarımız bu iki değere her zamankinden de fazla ihtiyacımız olduğunu gösterdi. 6 Şubat’ta sabaha karşı yıkılan şehirlerimiz bizi yeniliğe davet ediyor. Dünyanın en bereketli ülkelerinden birinin, ülkemizin, ekonomik çöküşe doğru sürüklenmesi bizi topyekûn bir değişime çağırıyor. Ve biliyoruz ki, her değişim cesaret ister. Biz de o cesareti bulup yaşatmak zorundayız" dedi.

"DEMİR AĞLARLA ÖRMEYE DEVAM EDİYORUZ"

İzmir'i demir ağlarla örmeye devam ettiklerini ve Narlıdere Metrosu’nda deneme seferlerinin başladığını duyuran Soyer, “4 yıl önce göreve gelirken İzmir’in refahını büyütmek ve onun adil paylaşımını sağlamak hayalimdi. Deprem, pandemi, ekonomik kriz. Mazeret üretmedik.  Bu süreçte her ne pahasına olursa olsun asıl hedefimizden, yani İzmir’in refahını büyüterek onun adil paylaşımını sağlamaktan asla vazgeçmedik” diye konuştu.


 

İzmir tunç soyer ESHOT