STK'lar Güzelbahçe İçin Elele Verdi

TAKİP ET

Güzelbahçe'de Cumhuriyet Kadınları, Yarımada Güçbirliği, Türk Anneler ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Dernekleri ile Türk Kadınlar Birliği, 'Gelişen Güzelbahçe' için bir araya gelerek Sivil Toplum Güçbirliği Platformu oluşturdu. 

Platform, ilçe turizminin gelişmesine, çevre temizliğine, toplumdaki ve kadın hakları boyutundaki sorunlara dikkat çekecek, çözüm odaklı projelerini kaymakamlık ve belediyeye sunacak.Yıl içinde ortak etkinlikler düzenleyecek.

Güzelbahçe’de bulunan 5 sivil toplum örgütünün oluşturduğu Güç birliği Platformu başkan ve üyeleri ilk toplantısını Yarımada Güçbirliği Derneği’nde yaptı. Yıl içinde yapılacak çalışmaların ve etkinliklerin ele alındığı toplantıda, Güzelbahçe’nin daha da gelişmesi için belediyeye ve kaymakamlığa sunulacak projeler ele alındı. 

Kaymakam Hüseyin Kulözü, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, güçbirliği oluşumundan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek,  “Sivil toplum kuruluşlarının güç birliği yapmasının şart olduğunu biliyoruz. İlçemizin ve toplumun sorunları konusunda ciddi katkılar sunacağınıza inanıyorum. Tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sivil topluma kapılarımız her zaman açıktır. Her türlü etkinlik projesini geliştirme ve uygulama konusunda çalışma yapmaya hazırız.” dedi.

Güzelbahçe İlçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü’ne ilk ziyaretlerini gerçekleştiren platform üyeleri, toplumda yaşanılan sorunların çözümü için sivil toplum kuruluşlarının güçbirliği yapması gerektiğine işaret ettiler.

Ziyaret sırasında amaçlarını ve birlikte yapılacak çalışmalar için işbirliği dileklerini Kaymakam Hüseyin Kulözü’ne ileten platform üyeleri,” Birlikte ortak çalışmalar ve neler yapabileceğimizi öğrenmek için geldik. Amacımız, hem ilçemizin gelişimine katkı sunmak, hem de toplumdaki tüm mağduriyetleri gündeme taşımak, kadın hakları boyutundaki sorunlara dikkat çekmek. Çözüm odaklı projelerde destek ve işbirliği istiyoruz. Güzelbahçe’nin turizmini geliştirme konusunda elele vererek neler yapabiliriz. Bu amaçla ziyaretimizi gerçekleştirdik.”dediler.

.

 

stk güzelbahe yarımada güçbirliği Çydd