Süleyman Soylu'dan Meral Akşener talimatı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır" dedi. Soylu'nun açıklamasının ardından İstanbul Valiliği olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır" dedi.

VALİLİK: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konutunun önünde toplananlarla ilgili  tahkikat başlatıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Genel Başkan'ın konut güvenlik tedbirlerinin kaldırılması yönündeki farklı tarihli iki talebine rağmen konut çevre güvenliğini sağlamakla görevli polis ekibi Valiliğimizce görevine devam ettirilmektedir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimizin huzur ve sükununa yönelik her türlü eylem ve kişi hakkında yasaların verdiği görev ve yetkiler tereddütsüz yerine getirilecektir" denildi. 

İyİ parti akp mhp meral akşener süleyman soylu