SÜREKLİ'DEN SU KESİNTİSİ ÇIKIŞI!

TAKİP ET

İzmir'in Buca, Karabağlar, Gaziemir ilçelerinde yaşanan su kesintilerine AK parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın ardından bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi. İZSU, yine eline yüzüne bulaştırdı eleştirisini yapan Sürekli, 'İZSU idaresi, yine eline yüzüne bulaştırdı. Yine bir hezimete imza attı' dedi

GERÇEK HABERCİ- İzmir'in hayat damarı kalmayacak... Çıkışında bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Koskoca bir Büyükşehir Belediyesi ve en büyük bütçelerden birine sahip İZSU İdaresi; böyle hayati ve temel bir meselenin altından kalkamayacaksa ne işe yarar? CHP'li zihniyet, İzmir'e suyu ve su dağıtımını lüks görüyor olmalı” diye konuştu. Öte yandan Başkan Sürekli, Gaziemir’de yaşanan olaylara da atıfta bulundu ve kendi belediye başkanlarını bile isyan ettirdiler yorumunu yaptı.

CHP'Lİ ZİHNİYET, İZMİR'E SUYU VE SU DAĞITIMINI LÜKS GÖRÜYOR OLMALI

İZSU idaresi, yine eline yüzüne bulaştırdı, diyen Sürekli’nin açıklaması şu şekilde;  Yine bir hezimete imza attı. Buca, Karabağlar ve Gaziemir ki; İzmir'in neredeyse dörtte bir nüfusunun yaşadığı ilçelerimiz neredeyse 3 gün susuz bırakıldı. Vatandaşın haberi yok! Tatmin eden bir açıklama yok! Tedbir zaten yok! Koskoca bir Büyükşehir Belediyesi ve en büyük bütçelerden birine sahip İZSU İdaresi; böyle hayati ve temel bir meselenin altından kalkamayacaksa ne işe yarar? CHP'li zihniyet, İzmir'e suyu ve su dağıtımını lüks görüyor olmalı.

‘KENDİ BELEDİYE BAŞKANLARINI DA İSYAN NOKTASINA GETİRMİŞLER’

Bakım, onarım gibi iş süreçleri hakgetire; vatandaştan özür dilemek zaten hiç harçları olmadı. İzmir'i sel götürüyor, musluklardan su akmıyor! Onlarsa; tıpkı Gaziemir kongresindeki gibi ancak birbirlerini yiyor, suçluyor. İzmir'in su meselesi arap saçına dönerken; suyu kesilmiş Gaziemir'de de belediye başkanının kendi teşkilatıyla kapışması boy gösteriyor.

CHP'li Gaziemir Belediye Başkanı'nın sözleri gerçekten vahim. "İzmir'in su çilesini" düşünmeyenler; " İlçemizde çok sorun yaşıyoruz ve yalnız bırakılıyorum." diyen kendi belediye başkanını da isyan noktasına getirmiş. Yetersizliklerini, iş bilmezliklerini birbirlerinin yüzüne vurur hale geldiler. Gerçekten içler acısı...

Sonuçta; mağdur yine İzmirli. Yeni yılın ilk ayı vatandaşın eline tutuşturacakları zamlı su faturaları bir yandan, üç ilçenin susuzluğu bir yandan; yağmurla gelen sel baskını, su basmaları rezaleti diğer yandan. Alt yapı kan ağlıyor. Bu yükü ne İzmir kaldırır ne de İzmir halkı. Salon etkinliklerinde şov yapan, konuştuğunda süslü sözlerle yeri göğü inleten İzmir Büyükşehir Belediyesi; yakında İzmir'de hayat damarı bırakmayacak.

İzmirlinin isyanı giderek büyüyor ve ne yazık ki eleştirilere kör, sağır ve dilsizler! Yıllardır mağdur edebiyatı yapıp, okunu bize çeviren CHP'li yerel idare; sorumlusu olduğu en temel hizmette yine sınıfta kaldı. Sözün fazlasını İzmirli hemşerilerimize bırakıyoruz!