Taekwondo'da Foça rüzgarı

TAKİP ET

Foça Belediyespor Kulübü Taekwondo Şubesi, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ü ziyaret etti.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ü ziyaret eden Taekwondo Şubesi, son günlerde katıldıkları müsabakalar, başarıları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Türkiye Şampiyonalarında kazandıkları başarıları ile göğsümüzü kabartan Foça Belediyespor Kulübü Taekwondo şubesini ve antrenörlerimizi tebrik eder, Dünya Şampiyonasına katılma hedefi ile devam eden çalışmalarında başarılar dilerim’’ dedi.

Taekwondo Antrenörü İlhan Eraslan, 1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Poomsae İzmir İl Müsabakalarında kazanılan takım 5.’liği kupasını Başkan Fatih Gürbüz’e takdim etti.

TAEKWONDO'DA FOÇA RÜZGARI

2009 Yılında Antrenör Recep Başkan yönetiminde faaliyetlerine başlayan Taekwondo Şubesi, birçok başarıya imza attı. Master Recep Başkan, 2022 yılı Ağustos ayında Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından İzmir İl Temsilciliği ve 2023 Şubat ayında Dünya Taekwondo Self Defence Federasyonu tarafından Türkiye Temsilciliği görevlerine atandı. Kulüpte yetişen Muhammed Can Baykal, Rana Hilal Gök ve Fadıl Kadir Doymaz, hakem olarak göreve başladı.

Foça Belediyespor Kulübü Taekwondo Şubesi, 27/29 Nisan tarihlerinde Zonguldak’ta gerçekleşecek olan final müsabakalarında mücadele edecek. 

 

taekwondo foça fatih gürbüz