Temizlik Yolda Yatırımcısıyla Rekora Koşuyor

TAKİP ET

Koray Kibar ve Hakan Kibar kardeşler tarafından Nisan 2013'te kurulan temizlikyolda.com, yeni turda, Nevzat Aydın, Turgut Konukoğlu ve EGIAD'tan 11, BIC ANGELS'tan 1 yeni yatırımcının desteğini alarak rekora imza attı. Bu yatırımla beraber yatırımcı sayısını 35'e çıkartan Temizlikyolda, Türkiye için bir girişimdeki en fazla yatırımcı sayısı ile yeni bir rekoru da yakalamış oldu.

Koray Kibar ve Hakan Kibar kardeşler tarafından 4 yıl önce kurulan temizlikyolda.com, temizlik sektöründe benzersiz bir hizmet sunarak ilklere imza atmaya devam ediyor.  Konutlara ve ofislere temizlik görevlisi sağlayan site, ayrıca ütü, halı-araba yıkama hizmetinin yanısıra evin evcil hayvanlarının kuaför ihtiyacı için pet kuaförü dahi arabayla kapıya gönderebiliyor. İstanbul başta olmak üzere 8 il ve Kıbrıs'ta 500 civarı üye işyeri ile hizmet veren www.temizlikyolda.com sitesinin 50 binden fazla üyesi bulunmakta. Site, ihtiyaç duyulan temizlik hizmeti ile firmanın siparişini internet ortamında oluşturup, üye ile firmayı buluşturarak yeni bir çalışma alanı yaratmış olmakta.

EGIAD’tan, Temizlikyolda.com’a Yatırım

Temizlikyolda’nın 3. yatırım turunu başarıyla kapattığını söyleyen kurucu Hakan Kibar, yeni turda, Nevzat Aydın’ın %10 hisse satın aldığını ve son yatırım turunda ayrıca Turgut Konukoğlu ile EGIAD’tan 11, BIC ANGELS’tan ise 1 yeni yatırımcı ile önemli bir başarıya imza atmasının mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi. EGİAD Meleklerinin önemli bir yatırım ağı olduğunu ve 11 yatırımcıyla temizlikyolda.com’a katılmalarının kendileri için çok büyük bir adım olduğunu kaydeden kurucu Hakan Kibar, bu gelişme ile İstanbul ve Ankara’dan sonra özellikle Ege Bölgesi’ndeki faaliyetlerinin de genişleyeceğine dikkat çekti, ancak  %50’den fazla hissenin halen kurucu ortaklarında olduğunu da belirtmeden geçmedi. Kibar, “Temizlikyolda’nın global örnekleri ile temas halindeyiz. Yeni bir yatırım görüşmesinin de sonuçlanmaya yaklaştığını söyleyebiliriz. 2018’e girmeden büyük bir yatırım turunun kapatılacağını da buradan duyurmuş olalım” dedi.

35 Yatırımcı ile Yeni Bir Rekor

Bu yatırımla beraber yatırımcı sayısını 35’e çıkartan Temizlikyolda, Türkiye için bir girişimdeki en fazla yatırımcı sayısı ile yeni bir rekoru yakalamış durumda.

EGIAD’tan katılan 11 yeni yatırımcının listesi ve 1 yeni yatırımcının bilgileri ise şöyle: 

1. Aydın Buğra İlter (EGIAD Yönetim Kurulu Başkanı)

2. Alp Avni Yelkenbiçer

3. Frederic Pagy

4. Özüm İlter Demirci

5. Neşe Gök (İnci Holding)

6. Levent Kuşgöz

7. Şelale Zaim (İnci Holding)

8. Orkun Ürkmez

9. Hüseyin Kadıoğlu

10. Mesut Özdamar

11. Mustafa Aslan

12. EGIAD’tan bağımsız olarak binnaz.com'un kurucusu Sertaç Taşdelen

Resimaltı:

1-) Mustafa Aslan – Aydın Buğra İlter – Alp Avni Yelkenbiçer – Ali Barçın – Neşe Gök – Koray Kibar – Hakan Kibar – Eda Kurt – Orkun Ürkmez – Ece Birlik Ürkmez – Levent Kuşgöz

2-) Koray Kibar – Hakan Kibar – Eda Kurt