Tire'de tam gaz satış...

TAKİP ET

CHP ile İYİ Parti ittifakının rafa kalkmasının ardından Tire'de tekrar aday olup kazanması uzak ihtimal görülen İYİ Partili Belediye Başkanı S. Atakan Duran, kamu mallarını bir bir satmaya devam ediyor. Satış kararlarını belediye meclisinde AK Partili üyelerin desteği ile komisyonlara dahi göndermeden alan Duran, son olarak 7 mahallede tarla, zeytinlik ve arsa vasıflı 12 taşınmazı 21 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Son Kale İzmir'de yer alan habere göre Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nın zeytinyağı deposu olarak kullanılması nedeniyle tepki çeken İYİ Partili Tire Belediye Başkanı S.Atakan Duran şimdi de arazi satışları ile gündemde.  CHP ile İYİ Parti ittifakının bozulmasının ardından yaklaşan yerel seçimlerde yeniden aday olup kazanması uzak bir ihtimal görülen Duran, kamu mallarını bir bir satmaya devam ediyor.

Başkan Duran, son olarak ilçeye bağlı Boynuyoğun, Çiniyeri, Işıklı, Kahrat, Kaplan, Turan ve Gökçen mahallelerindeki zeytinlik, arsa ve tarla vasıflı 12 taşınmazı satışa çıkardı. Belediye meclisinde komisyonlara dahi götürmeden AK Partili üyelerin desteği ile satış kararlarını alan Duran'ın 12 taşınmazdan en az 21 milyon TL gelir elde etmeyi beklediği ifade edildi.

Tire Belediyesi, satışların yanı sıra  mülkiyetindeki bazı kahvehane, depo ve ceviz ağaçlarını da kiralamaya karar verdi.  Dündarlı ve Çukurköy'deki 30 zeytin ağacı için 3 bin TL kiralama bedeli belirlendi. 

Tire Belediyesi'nin satışını hedeflediği taşınmazlar şöyle:

Tire satış tarla zeytinlik arsa taşınmaz