TORBALI'DA SARI LİSTE KAZANDI

TAKİP ET

Torbalı'da delege seçimleri Ertuğrul Mahallesi'nde yeniden kurulan sandıkla kapandı. Geçtiğimiz hafta eşitlik çıkan mahallede ortaya çıkan fark şaşırttı.

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-Çıkardığı 41 delege ile Torbalı’nın en çok delege çıkaran mahallesi olan Ertuğrul Mahallesi’nde seçim sonuçları şaşırttı. Geçen hafta sarı ve mavi listelerin 272'şer oy aldığı ve İl Başkanlığı'nın yenilenme kararı verdiği 41 delegenin seçildiği mahallede seçimi bu kez 70 oy farkla İlçe Başkanı Erol Günaydın ve Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un desteklediği sarı liste kazandı. Torbalı'da yerel seçim sürecinde MYK'dan Belediye Başkan Adayı olarak çıkan ancak daha sonra adaylığı geri çekilen Övünç Demir, mavi listede yer aldığından delege seçilemedi. 

Yapılan seçim sonrası Mehmet Özütürk, Akan Şengül, Ayhan Atak, Ayşe Aydın, Daimi Doğan, Ergun Samanyolu, Faruk Akpınar, Ferhat Fidan, Feridun Oğuz, Fethiye Şengüzel, Güzel Akpınar, Hüseyin Dahi Tünaydın, Hami Babacan, Hüseyin Adalı, Bekir Özman, İsmail Aktan, Kenan Güneş, Latif Pazarcı, Levent Şenyüz, Mehmet Kudayyılmaz, Mehmet Yılmaz Tünaydın, Memli Değer, Mustafa Atak, Nazan Kırkmalı, Nazif Selçuk, Nur Sunal Bursalıoğlu, Ömer Sivrikaya, Ömer Vural, Sabri Sıkkaş, Sefer İpekli, Semih Canbeldek, Solmaz Akıskalıoğlu, Süleyman Toğrul, Şahin Çok, Hasan Kuday Yılmaz, Yüksel İnanç, Fahrettin Belen, İsmet Aşıcı, Oktay Sümer, Züleyha Yılmaz, Onur Uzunoğlu, İbrahim Çetin, Ergün Erdoğan, Mustafa Aşıcı delege seçildi.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’ında böylece tekrar aday olması kesinleşmiş oldu. İlçe başkanlığı için aday olan Günaydın, başkanlığını da garantiledi ve edinilen bilgilere göre de ilçe kongresi 14 Aralık Cumartesi günü yapılacak.