TÜM YEREL SEN'den Urla'nın Filizlerine destek

TAKİP ET

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL-SEN) İzmir 1 Nolu Şubesi Genel Merkez Delegesi Hakan Akkuş ve Urla Belediyesi İş yeri Temsilcisi Erkut Özkocabıyık, Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret ettiler.

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL-SEN) İzmir 1 Nolu Şubesi Genel Merkez Delegesi Hakan Akkuş ve Urla Belediyesi İş yeri Temsilcisi Erkut Özkocabıyık, Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında ziyaret ettiler.

Urla Belediyesi’nin dar gelirli ailelerinin çocuklarına üniversite eğitimi aşamasında burs vermek için geçen yıl hazırlıklarını yaptığı "Urla’nın Filizleri" projesine katkı sağlayan TÜM YEREL SEN İzmir 1 Nolu Şubesi üyeleri, 2 üniversite öğrencisinin eğitim masraflarını karşılamak için hazır olduklarını ifade ettiler.

Başkan Sibel Uyar, duyarlı davranışları için TÜM YEREL SEN İzmir 1 Nolu Şube Temsilcilerine teşekkürlerini sunarak, “sizler gibi iyi yürekli yardımsever insanlarla, sivil toplum örgütleriyle, Urla halkımızla öğrencilerimizin eğitim hayatlarını fırsat eşitliği çerçevesinde el birliğiyle geliştirelim. Ben sizlerin vesilesiyle bir kez daha halkımıza seslenmek istiyorum. Gelin, Urla’nın filizlerini birlikte yeşertelim. Bir ülkenin geleceği çocukların ve gençlerin hayallerindedir” sözlerine yer verdi.