Tuzla Spor'da hedef üst lig

TAKİP ET



Tuzla Spor Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar, “Hedefimiz Tuzla Spor’u direk üst lige çıkarmak” dedi. 

TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tuzla Spor’da Teknik Direktör olarak geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Mehmet Gönülaçar, “Hedefimiz direk olarak 1’inci lig’e çıkmak” diye konuştu. 

Tuzla Spor’un kendisine yabancı bir yer olmadığının altını çizen Gönülaçar, “Zaten kulüpte genel koordinatör olarak hizmet veriyordum. Bu görevi de seve seve kabul ettim. 14 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Tuzla’da başarı benim için çok önemli” sözlerine yer verdi. 

Tuzla Spor’un kulüp başkanının özverisiyle yoluna devam ettiğinin altını çizen Gönülaçar, “Şu anda kulüp başkanı tek başına sırtlıyor. Bu gayret bize de güç veriyor. İnanıyorum ki taraftar ve kulüp yönetiminin güvenine karşılık vereceğiz” açıklamasını yaptı. 

Gönülaçar, teknik direktör olarak altyapıya önem verdiğini ifade ederek, “Özellikle ilgilendiğim birkaç futbolcumuz var. Ancak şu anda yarışmacı bir takımız. Altyapıya özellikle zaman ayırma imkanımız yok. Hedeflediğimiz başarıyla altyapı çalışmalarımızı da daha ileriye taşıyacağız” görüşünü aktardı. 

Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile yaptıkları karşılaşmaların spor kamuoyunda dikkat çekmesi adına önemli olduğunu söyleyen Gönülaçr şöyle konuştu:

“Tanınırlık işin avantajlı tarafı. Ancak, Türkiye Kupası’nın takımın enerjisini aldığı da bir gerçek. Şu anda tek odak noktamız lig. Üst lige çıkma yolunda sürekli bir çaba içerisindeyiz.