Üçyol, böyle açılış görmedi

TAKİP ET

Ağırman ailesinin hizmete açtığı Ciğer Paşa’nın açılışına iş, siyaset ve sivil toplum dünyasının önemli isimleri katıldı

İzmir, ciğer ve kebap çeşitleri başta olmak üzere farklı lezzetlerin sunulduğu eşsiz bir mekan kazandı. Karabağlar’ın Bahçelievler mevkiinde açılan Ciğer Paşa, usta ellerin lezzetini sunmak için hizmete açıldı. 

Fırsat Ağırman ve Şaban Sulak’ın ortaklığında açılan Ciğer Paşa’nın açılışına iş, siyaset ve sivil toplum dünyasının yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı. 

Ağırman ailesinin girişimleriyle açılan Ciğer Paşa, Fırsat Ağırman ve Şaban Sulak’ın ortaklığında tecrübeli ve genç ekibiyle İzmirlilerin hizmetinde olacak. 

İşletme ortağı Fırsat Ağırman, hizmet alanında örnek bir mekan olacaklarının altını çizerek, “Ciğer Paşa, ciğer ve kebap çeşitleriyle; lahmacundan salata çeşitlerine kadar özel lezzetler sunacak. İki katlı binamızda ailelerimiz büyük bir keyifle ağırlanacak. Deneyimli ve hassas bir ekibimiz var. Üçyol-Bahçelievler’e renk katacağımıza inanıyorum” dedi. 

İşletme ortağı Şaban Sulak da, İzmir halkına hizmet vermenin heyecanı içinde olduklarını ifade ederek, “Buraya gelen bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederiz. İzmir ve Karabağlar halkına layık bir işletme olacağız” sözlerine yer verdi. 

Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, her yeni işyeri açılışının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçtiğimiz bu dönemde işyeri açmak çok kıymetli. Bu, aynı zamanda istihdam demek. İlçemize güç katmak demek. İşyerini gezdim. Pırıl pırıl bir mekan. Buna ayrıca mutlu oldum. Arkadaşlarıma bol kazanç diliyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından konuklar açılış kurdelesini kesti. 

KİMLER KATILDI?

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürü Ramazan Baran, Karabağlar Nüfus Şefi Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Sait Karaaslan, Konak Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şerif  Demir, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hıdır Alptekin, EGSİYAD Genel Sekreteri Mustafa İmrak ve yönetim kurulu üyeleri, İkinci Kadriye Mahalle Muhtarı Adnan Acar, İzmir Mardinliler Federasyonu bileşeni dernekler ve başkanları, siyasi partilerden temsilciler ve Karabağlar halkı.