UFUK SESLİ, SUSKUNLUĞUNU BOZDU! "HİÇ KİMSEYİ DESTEKLEMİYORUM"

TAKİP ET

CHP Bayındır'da delege seçimlerinde mahallesinden delege seçilemeyen belediye eski başkanı Ufuk Sesli'nin aday arayışı içinde olduğu ve bazı isimlerle görüştüğü ileri sürülmüştü. Ancak eski başkan bu iddiaları yalanladı

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-Bayındır’da ilçe kongresi öncesi eski ilçe başkanı Behzat Aydilek yeni dönem için ilçe başkanlığına aday olduğunu ilk kez Gerçek Haberci, aracılığıyla duyurmuştu.  Delege seçimlerinden de güçlü çıkan Aydilek’in en güçlü aday olduğu ifade edilse de kulislerde belediye eski başkanı Ufuk Sesli’nin, Aydilek’in karşısına rakip olarak Zühre Karaoğlan veya Murat Gülbay’ı çıkarmak istediği her iki isimle de görüşerek imza toplama arayışına girdiği ileri sürülmüştü. Ancak Sesli GERÇEK HABERCİ'ye yaptığı açıklamada bu iddiaları kesin bir dille reddetti.

Kendisinin uzlaşı adayından yana olduğunu, örgüt olarak birleşilmesi gerektiğini ifade eden belediye eski başkanı Ufuk Sesli, “Hiç kimseyle görüşmeler süründürmüyor ve kimseyi de desteklemiyorum ben sadece uzaktan süreci izliyorum. Benim desteklediğim herhangi bir aday yok. Bir çok haberde ismim geçiyor ama benim görüştüğüm, desteklediği herhangi bir isim yok” dedi.