Ulus Yurtsever İlk Klibi İçin Yaban Gülü Türküsünü Seslendirdi

TAKİP ET

Sevilen ses sanatçısı Ulus Yurtsever, 'Yolumuz Ezgilerimiz 4' isimli albüm çalışması için Yabangülü isimli türküyü seslendirdi. 

İzmir ve İstanbul'da sesiyle kendisinden bahsettirmeyi başaran, 11 yıl önce Almanya'ya yerleşme kararı alan ses sanatçısı Ulus Yurtsever, 12 sanatçının birer parça seslendirdiği albümde "Yaban Gülü" isimli parçayı seslendirdi. Aynı zamanda Yurtsever'in ilk klibi olan Yaban Gülü türküsü internetten ve özellike YouTube üzerinden sanatseverlerden tam not aldı. 

YouTube'da yayınlanmasının ardından kısa sürede binlerce defa dinlenen ve çok sayıda yorum alan klibe yapılan bir yoruma cevap veren Ulus Yurtsever, albüm çalışmalarının devam ettiğini, kısa süre içerisinde yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkacağını da hayranlarına müjdeledi. 

Ulus Yurtsever kimdir?

1971 yılında Bingöl'de doğan Ulus Yurtsever 1984'te ailesiyle beraber İzmir'e taşındı. İzmir'den İstanbul'a giden Yurtsever, 1993-1994 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Devlet Türk Müziği Konservatuarı'nda okudu. Başarılı sanatçı İTÜ'de bir yıl eğitim görmesinin ardından 1996-2000 yılları arasında Ege Üniversitesi (EÜ) Türk Müziği Konservatuarı'nda eğitimini tamamladı. İstanbul'da bir dönem türkü barlarda sahne almış olan Ulus Yurtsever, o süreç içerisinde şu an Türkiye'de sahne alan birçok ünlü sanatçıyla tanıştı ve beraber çalıştı. Başarılı sanatçı genç yeteneklere Almanya'da şan eğitimi vermesinin yanı sıra yurt dışında çok sayıda konser düzenleyerek hayranlarıyla buluştu.

Ulus Yurtsever önümüzdeki süreçte hayranlarıyla klip ve albüm çalışmalarıyla buluşmaya hazırlanıyor.