'Uluslararası Kültür Zirvesi İzmir'de yapılacak'

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı ikinci oturumu Başkan Soyer'in yurt dışında olması nedeniyle Başkanvekili Mustafa Özuslu idaresinde yapıldı. CHP'li Özuslu, 'Sayın Soyer, Birleşmiş Belediyeler Birliği ve Yerel Yönetimler Zirvesi için yani bir anlamda dünya belediyeler birliği diyebileceğimiz kuruluşun toplantısında bulunmaktadır. UCLG Kültür zirvesinin İzmir'de yapılmasını sayın başkanımız ilgili genel kurula kabul ettirmiş' dedi.

 

GERÇEK HABERCİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yurtdışındaki programı nedeniyle Başkanvekili Mustafa Özuslu idaresinde gerçekleşti.

KÜLTÜR ZİRVESİ İZMİR’DE OLACAK

UCLG Kültür Zirvesi’nin İzmir’de yapılacağını belirten Özuslu, “Sayın Soyer, Birleşmiş Belediyeler Birliği ve Yerel Yönetimler Zirvesi için yani bir anlamda dünya belediyeler birliği diyebileceğimiz kuruluşun toplantısında bulunmaktadır. UCLG Kültür zirvesinin İzmir’de yapılmasını sayın başkanımız ilgili genel kurula kabul ettirmiş.  Bunu sizle paylaşmak isterim, kendisine bu çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz. İzmir’in tanıtımı açışından için önemli bir faaliyet olacaktır. Ayrıca saymanlık ve yönetim kurulu üyeliği için aday başkanımız. Cuma günü yapılacak olan oylamada belli olacak. İnşallah buraya döndüğünde dünya belediyeler birliğinde 10 gün içerisinde saymanlık görevini almış olarak dönecek. Kendisi geldiğinde detayları bizlere anlatır” diye konuştu.